Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istina o hrani

McDonalds's otkrio: Evo što doista jedete kod nas

McDonald'sov hamburger
Foto: McDonald's
1/2
10.02.2014.
u 20:34

Najčešće pitanje McDonald'su bilo je "zašto hamburgeri ne izgledaju kao na reklami".

Nakon što su razbili "urbanu legendu" da se Chicken McNuggetsi umjesto od mesa rade od umjetne ružičaste mase, McDonald's nastavlja s rušenjem mitova o hrani u svojim restoranima. Dio je to kampanje "Vaša pitanja", u kojoj je najčešće pitanje bilo "Zašto hamburgeri ne izgledaju kao na reklami".

Da bi odgovorili na to pitanje, u McDonald'su su snimili cijeli video u kojem su objasnili kako hamburgere za potrebe reklamnih spotova uređuju stilisti za hranu. Ističu da se hamburger ukrašava istim sastojcima koje inače ima, ali ih moraju složiti na način da se na fotografiji vidi sve što je unutra. S obzirom na to da se u "reklamnom hamburgeru" sastojci nalaze samo na jednoj strani, on nam izgleda veći od onog kojeg dobijemo u restoranu. Više o tome pogledajte u priloženom videu. 

Među čestim pitanjima bila su i što se nalazi u umaku za Big Mac. Odgovor: Cijela gomila toga, uključujući češnjak, posoljeni žutanjak, senf i hidrolizirane bjelančevine. 

Među najčudnijim pitanjima našlo se "Je li istina da su u vašim sladoledima odrezani nokti?". McDonald'sov je odgovor, pogađate – ne. 

Komentara 1

AN
antrophy
21:22 10.02.2014.

Ovaj video je objavljen prije skoro dvije godine. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije