Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAB INTERES ZA MATEMATIKU
Povratak na članak

Maturanti prijavili studije koje bi upisali: Ovaj studij drugu je godinu zaredom najpoželjniji

Ovogodišnja generacija završnih razreda prijavila je studije koje bi upisali, a više biraju smjerove za koje vjeruju da će s njima brže pronaći poslove

Komentari 11

CO
Cosinus
20:31 02.06.2020.

Tehnički studiji - ništa. Nema nama naprijed dok je ekonomski i filozofski na prvom mjestu!

VL
DU
Deleted user
17:43 02.06.2020.

studij kriminalistike?! A, gdje i što će raditi nakon završetka?! I koliko njih (podobnih)? Vjerujte mi jako, jako dobro znam o čemu pričam...

VL
Avatar zoster1
zoster1
21:27 02.06.2020.

Sve od reda "studiji" za gubljenje vremena i novca...I onda se čude kada su sa sumnjivim fakultetom bez posla. Vani NITKO od njih neće naći posao, to sigurno.

VL
DU
Deleted user
19:48 02.06.2020.

Hrpa njih radi u krimu sa srednjom skolom na pozicijama na kojima treba faks tako da nekima nece ni ovaj faks pomoci. Kod nas je bitna samo veza i da te rođo zaposli.

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
09:01 03.06.2020.

Opet Logopedija i Psihologija !? Dokle više ? Imaju li ta djeca roditelje da ih malo posavjetuju ?

VL
DU
Deleted user
21:51 02.06.2020.

Sve studiji koji daju odličnu startnu poziciju za konobarenje i pečenje palačinki u Irskoj. Školujte se na nekim školama koje vam daju šansu da i u stranoj zemlji radite posao za koji ste se školovali. Zašto studenti matematike nemaju problema oko zapošljavanja. Firme ih pokupe bveč na trećoj ili četvrtoj godini studija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.