Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkriće: Nakon 12 godina doznao da mu je otac monstruozni serijski ubojica
Povratak na članak

Matthew Roberts: “U šoku sam. Moj je biološki otac Charles Manson!"

Matthewova biološka majka Terry, koja živi u Wisconsinu, teška srca priznala mu je da je začet 1967. u narkomanskoj orgiji kad ju je silovao čelnik kulta.

Komentari 1

OR
orisis
20:37 24.11.2009.

teshka je stvar prihvatiti bioloshke roditelje za onakve KAKVE JESU.pa i za djecu iz normalnih brakova je teshko prihvatiti pogreshke svojih roditelja pa neki cijeli zhivot okrivljavaju starce za svoj neuspjeh u zhivotu.A shto napraviti kad si posvojen i josh saznash da ti je mama narkomanaka a otac Manson ubojica...Svi mi bi htjeli voljeti svoje roditelje i biti ponosni njima a kad toga nema bol i iznevjera zjape iz ponora ...Samo Bog dragi zna poslati prave ljude ili osobu koja che zatvoriti i zalijechiti taj ponor..Ali ja bi mu dodao da on sam mozhe to izljechiti tako da prestane ochekivati od Mansona da mu bude otac,jer tip to ne zna.Nek sam napravi ili posvoji djecu i nek im bude otac kojim che se klinci ponositi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.