Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Matjaž Kek:
Povratak na članak

Hajdukov bojkot derbija bio je izravan udar na hrvatski nogomet

Što su oni htjeli? Borba protiv HNS-a? Pa ne čine nogomet samo ljudi koji sjede u HNS-u! Što je s trenerima, igračima...

Komentari 22

Avatar CleanConscience
CleanConscience
17:57 21.12.2014.

BRAVO Matjaž, svaka čast. Uz to što je najbolji trener HNL-a i ma i korektan odnos prema problemu.

VL
DU
Deleted user
16:43 21.12.2014.

Hajduk lopovski klub će drugima soliti pamet o poštenju.

VL
Avatar puky
puky
17:55 21.12.2014.

... Hajduk jedino još ima vjerne navijače ... na žalost lošu upravu, lošeg trenera, nikakve igrač i skupinu štetnih huligana ... i kako biti bolji ako si takav nikakav ? ... pa optuži druge da su oni krivi za tvoja sranja ... jel im HNS ( ne onaj vesne pusić, taj je kriv što su građani bankrotirali) kriv što su bankrotirali? ... da ne ucjenjuju Split već ih odavno ne bi nigdje bilo ... strava ...

VL
MA
matildica
19:06 21.12.2014.

ajduka nitko neče izbaciti u treču ligu neigranjem derbija rukovodstvo ajduka upravo to je i željelo kako sami nebi trebali proglasiti stečaj mislim da jesamo pitanje vremena kada če se to i dogoditia kada če se to i dogoditi

VL
Avatar Zrinski10
Zrinski10
19:07 21.12.2014.

Opa vidi sad. Nije iz Dinama i čak nije ni Hrvat. I još kaže da je udar na hrvatski nogomet. Jel to i on provocira nevinašcad iz Hajduka i torcide????

VL
DI
dinol
00:00 22.12.2014.

Odlican trener, razuman i objektivan gospodin.

VL
JM
jezero-matica
17:12 21.12.2014.

Bio je to udar na "Partijsko Udbasko Spijunske Strukture" koje su ovladale Hrvatskim Nogometom,i svime gdje ima koja Kuna!

VL
LE
LeonardS
17:17 21.12.2014.

Jedini način da se iskorjeni kriminal u sportu je taj da se uključe državne institucije, pa i po cjeni da se raspusti liga i počne sve iz početka, ali će biti pošteno

VL
TM
tovar-magare
18:42 21.12.2014.

Kek je dobar covik i trener. Ali kao i vecina rijecana jos nije svatija. Da usprkos tome sta igraju najbolji i najlipsi nogomet u drzavi nemogu i nece bit prvaci. Jer im nece dozvolit ova garnitura protiv koje se hajduk bori. Desit ce im se opet 99. godina. Pa jesteli promislili zasto utakmica u dugopolju nije prekinuta od strane sudaca. A morala je bit nakon svega. Prekidali su suci i za manje. Pa zato sta bi onda rijeka automatski dobila 3 boda za zelenim stolom. Nemorate ni volit niti uvazavat hajduka. Al nemojte bit naivni. Jasno mi je da kek ne razumi jos di je dosa, u kakvu ligu. Ali ostali bi tribali malo sagledat stvari i cinjenice. Pocevsi od ovog u dugopolju..

VL
DE
derin
17:15 21.12.2014.

E moj kek objasni kako ti u europi dobivaš feyenord, standard, a doma ne možeš dinamo koji u europi tuku aalborg, astre i slični liliputanci., radije nemoj pričati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.