Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Partnerstvo
Povratak na članak

Matičnim stanicama obnavljaju hrskavicu

Genos, Sv. Katarina i Institut Ruđer Bošković potpisali su ugovor o suradnji u području molekularne dijagnostike i o njezinoj komercijalizaciji

Komentari 3

SA
Shariel Aron
12:04 27.05.2017.

Rekao mi frend da je tata od njegovog rođe išao u tu bolnicu na zahvat matičnim stanicama radi problema sa koljenom.Platio 26000kn što i nije malo.Dosta mu je pomoglo,ali na magnetskoj se nakon 6mjeseci ne vidi baš nekakva regeneracija.Ovdje pišeše da može obnoviti hrskavicu,a tako reklamiraju i neke preparate u tabletama tako da to i nije baš potpuno točno.

VL
MA
Malenkost
12:40 27.05.2017.

Kakav Naslov! U medicini su uvijek potrebni i moguci Brojevi: koliko zahvata. koliko i kada poboljsanja objektivno prema slici i nalazu Endoskopa, koliko je subjektivno poboljsanje.. . Hvalisanje bez pokrica. Ovakvi clanci su prije nekoliko godina bili cak ucestaliji. Relativnoo zatisje? I da ne zaboravim? gdje su rezultati opreracija u Moskvi i dali je dijete slijepo progledalo? Nema tih cuda? zar ne?

VL
NE
nevjerujženikojalaže
17:48 27.05.2017.

komercijalziacija.., da.. običan čovjek živi u 13. st. spram znanstvenih dostignuća. zašto se npr. razlučuju kod dentista ugradnje kojekakve i naplaćuju posebno ako je ovo etički i moralno ? znam da jeste, ali potkrijepljeno masom eura ili dolara. bravo znanstvenici !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.