Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORME
Povratak na članak

Matica i Sindikat umirovljenika podržavaju prijedlog mirovinske reforme

Matica umirovljenika Hrvatske (MUH) i Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) podržali su u utorak prijedlog Ministarstva rada i mirovinskog sustava da se u trenutku umirovljenja omogući izbor svakom pojedinom osiguraniku hoće li ostati u drugom stupu ili s doprinosima i prinosima prijeći natrag u prvi stup i ostvariti jednaka prava, uključujući i dodatak od 27 posto.

Komentari 3

Avatar Zagor 74
Zagor 74
12:58 03.07.2018.

Ali oni su već umirovljeni! Što će meni koji imam drugi privatni kapitalizirani stup njihov glas??

VL
Avatar izigoin
izigoin
14:27 03.07.2018.

Drzavi bi bilo bolje da je dizala kredite za otvaranje fabrika i novih radnih mjesta,pa tako motivirala stanovnistvo na ostanak i rad u svojoj zemlji..a ne sto je masovno umirovila 25 i 30 godisnjake koji nisu svoje mirovine nikako zaradili,a primaju ih vec trecu deceniju.Pa naravno da sad treba dizati kredite za isplate mirovina onima koji su ju zaista zaradili za zivota.

VL
GV
golub Vaso
14:49 03.07.2018.

hoće odmah pare ljudi koji rade, lešinari

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.