Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi kurikulum
Povratak na članak

Matematiku i fiziku povezali s tjelesnim odgojem i hrvatskim

Svi veliki umjetnici su bili i veliki matematičari. Da Vinci je naslikao Posljednju večeru koristeći geometriju, pa je red tako učimo i našu djecu

Komentari 6

Avatar Grobar_Baranja
Grobar_Baranja
21:21 09.02.2015.

1. Pre bilo kakvih novih promena, trebali bi platiti učiteljima izvođenje dopunske i dodatne nastave u osnovnoj školi. 2. Što se tiče vašeg ..."Svi veliki umjetnici su bili i veliki matematičari. Da Vinci je naslikao Posljednju večeru koristeći geometriju, papa je red tako učimo i našu djecu"...vratiti 2 sata nedeljno likovne i tehničke kulture. 3. Najuriti razno razne udruge koje financirate (i pomoću kojih posredno izvlačite novac na vaše računa) iz škole. 4. Prestati izmišljati toplu vodu, iz jednog jedinog razloga - topla voda je već otkrivena.

VL
KA
kafka
21:26 09.02.2015.

Pogledati udžbenike razvijenijih zemalja - već sve učinjeno i riješeno. ...

VL
KA
kafka
21:30 09.02.2015.

"Matematika temelj svega" ?? . . . . . . . A ja mislio biologija je temelj svega!

VL
KA
kafka
21:23 09.02.2015.

Kaj? budu shebali i prirodoslovno-matematičku gimnaziju? Pa to je nošto što još vrijedi. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Matematika i fizika uzuz tjelesni i umjetnost su za nematematićare, umjetnike i one bez jake logike.

VL
Avatar patkovic
patkovic
21:42 09.02.2015.

samo smanjivaj to gradivo da stignu klinci fejsbučit

VL
TH
than
23:37 09.02.2015.

Bravo. Nasu djecu. Pa prvo treba krenuti od fakulteta, pa na nize... Tu dolaze ljudi koji su nesto naucili, A mi idemo od osnovne skole, pa ce oni opet doci na fakultete koji su zastarjeli. Eto, nisam podoban, niti uhljeb kao sva silna svita nesposobnih, ali barem da nesto napisem. Je da se kuca zida od temelja, ali ovo nije kuca. Problem je gore, na vrhu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.