Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Rijeci

Maskirani razbojnik uz prijetnju pištoljem opljačkao poštu

pljačka pošte (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
28.04.2011.
u 18:12

Razbojnik je djelatnicama zaprijetio pištoljem i zatražio da mu predaju novac što su one, prestrašene, i učinile, a potom je pobjegao

Maskirani razbojnik upao je danas poslijepodne oko 16 sati u poštu u Ulici Andrije Peruča u riječkom naselju Vežici i odnio zasad neutvrđen novčani iznos.

Pošta je smještena u prizemlju nebodera, njezin je ulaz tik uz ulaz u vežu zgrade, no razbojnik je očito čekao povoljnu priliku kad nikog nije bilo u blizini i krenuo opljačkati poštanski ured. Dvjema djelatnicama zaprijetio je pištoljem i zatražio da mu predaju novac što su one, prestrašene, i učinile, a potom je pobjegao.

Policija je odmah pokrenula potragu za nepoznatim razbojnikom. Očevid je u tijeku.

Komentara 1

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
19:48 28.04.2011.

Sram ga bilo,nevaljalac jedan još je i pobjegao ma strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije