Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Martina Dalić uzvraća udarac!

Naslovnica
21.07.2018.
u 00:01

Nakon što je od Povjerenstva zatražila da povuče odluku kojom je utvrđeno da je bila u sukobu interesa zbog supruga, poslala je i očitovanje o aferi Hotmail.

Martina Dalić, bivša potpredsjednica Vlade, čvrsto je odlučila oprati svoje ime. Nakon što je od Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa dužnosnika zatražila da povuče odluku kojom je utvrđeno da je bila u sukobu interesa kada je sudjelovala u imenovanju Nadzornog odbora Ine u kojoj je član uprave njezin suprug Niko Dalić, tom je povjerenstvu u četvrtak stiglo i njezino očitovanje na postupak koji je protiv nje pokrenut zbog afere Hotmail.

Uz opširno očitovanje, u kojem je na čak 21 stranici iznijela svoju “obranu”, Dalić je, kako neslužbeno doznajemo, Povjerenstvu poslala i opširnu popratnu dokumentaciju u kojoj je, kažu naši izvori, i korespondencija s različitim akterima vezana za izradu lex Agrokor, koji je i bio povod postupka koji protiv nje vodi Povjerenstvo. Među tim akterima su i neki visoki državni dužnosnici, tvrde naši izvori.

U Povjerenstvu su nam potvrdili kako očitovanje i dokumentacija koju im je poslala Dalić ukupno sadrži više od 80 stranica, no koji su dokumenti priloženi i čije se sve ime spominje, ne žele otkrivati.

Naslovnica
1/16

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

>>Ispit iz hrvatskog jezika nijedan maturant nije riješio 100 posto

>>Ćiro Blažević poručio vlasti: Djelujte hitno, Dalić neće ostati ako se u HNS-u nešto ne promijeni!

>>Bernardić uvjeren da iza pobune u SDP-u stoji Milanović

>>Karin Kneissl: Trajni mir u Europi samo ako se ne ide protiv Rusije

Komentara 20

DU
Deleted user
23:38 20.07.2018.

Meni se iz ovog članka ne čini da gospođa želi toliko oprati svoje ime, koliko povući za sobom i druge, na koncu zašto bi htjela biti jedino žrtveno janje :)

BI
binki
23:19 20.07.2018.

Možeš gaziti i ubijati- horvatinčić , možeš bezočno krasti - mamić. Lagati-hebrang,al ak si Hdz nitko ti ništa ne može.

GV
golub Vaso
06:50 21.07.2018.

nije dobila mjesto guvernera HNB-a, od svojih vampira pa je ljuta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije