Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
registar branitelja

Marko Rakar napustio policiju, sljedeći tjedan nastavak pretrage

rakar (1)
Jurica Galoić/Pixsell
Autori: sk/VLM, vom/VLM
09.04.2010.
u 18:16

Rakar i dalje tvrdi da neće istražiteljima odati lozinke kojima su mu na računalu zaštićeni podaci.

Bloger Marko Rakar danas je treći put bio u sjedištu kriminalističke policije u Zagrebu gdje su mu pregledali gotovo sve oduzete podatke i opremu.

- Nastavit će sljedeći tjedan kad pribave opremu koja im treba da pristupe mojim podacima - rekao je Rakar nakon što je nešto prije 17 sati izašao iz policije.

>>Rakar: Nisam stigao razmišljati o tome tko mi je ovo namjestio

Inspektori Odjela gospodarskog kriminaliteta danas su nastavili s pretragom njegova računala, oduzetog iz ureda u srijedu, kada je bloger i uhićen zbog sumnje da je odao službenu tajnu, odnosno na internetu objavio Registar branitelja.

Rakar i dalje tvrdi da neće istražiteljima odati lozinke kojima su mu na računalu zaštićeni podaci.

Neslužbeno doznajemo da će policija, u slučaju da Rakar i dalje ne bude surađivao u pogledu pretraga računala, angažirati sve stručnjake koji joj stoje na raspolaganju, a pomoć je zatražena i od dvaju Interpolovih ureda.

Ključne riječi

Komentara 30

JA
jaruzelskia
13:46 12.04.2010.

Ministar Ivić i predsjednik Hvidre članovi brigade i prije osnutka?! 12.04.2010. u 12:35h punkufer ....Pun kufer mi je takvih kao ti. Evo ti tvoji HDZ; HSP itd \'ne -udbaši\' (\'Domoljubi\' kroz lisnicu...) i sa tvojim \'...to su, kao, čista posla?\'..... Je li da su ti \'tvoji\' jako \'čisti\'!!! Ha,ha,ha.... Sa udbašiima smo barem znali na čemu smo! Ovi novi su 10x gorji....pdmukli, prepredeni, gnjusni, ljigavci.... Zato i nedaju objavu popisa i proganjaju po političkoj liniji.

LJ
ljubiczd
17:23 12.04.2010.

MALI SAVJET ZA POLICIJU KORISTITE NEKI RECOVERY PROGRAM I SVE CE DA SE VIDI A RAKAR AKO NIJE KRIV NE TREBA SE PLASITI NAPRIMJER OVAJ JE DOBAR getdata recover my files

AL
alphazulu99
09:41 11.04.2010.

Ksena sto ne bi recimo objavili registar gradjana sa stanjem njihovih bankovnih racuna odnosno sa stanjem njihove zaduzenosti jer to banke ionako razmjenjuju, posteni ljudi se ne bi imali cega bojati. Bankarima i zelenasima bi se olaksao posao. Jednostavno odu na internet i traze nove klijente.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije