Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje iz Europe
Povratak na članak

'Nemamo vremena. Sadašnje brojke su neodržive. Priljev migranata treba smanjiti do kraja zime'

Rutte je europskim parlamentarcima predstavio priroritete nizozemskog predsjedništva EU u prvoj polovini ove godine

Komentari 3

RI
Rizlman
18:04 20.01.2016.

Treba slušati Viktora Orbana i staviti crtu obranu da makedonsku i bugarsku granicu s Grčkom. Tamo se najlakše braniti od ove etničke okupacije. Inače, zanimljiv je taj slučak s Mađarskom i Poljskom. Stara poslovica kaže: Pametan uči iz tuđih grešaka a bu-dala iz svojih"- Mađari i Poljaci su naučili lekciju iz grešaka zapadnih zemalja poput Belgije, Švedske, Francuske i slično, i sad ih te zemlje napadaju jer ne žele biti bu-dale i ponoviti njihove greške...

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
19:17 20.01.2016.

1,Angela Merkel (Mutti) je te ljude pozvala i rekla da za izbeglica nema gornju granicu ! 2,Neznam tko ju je ovlastio da za sva ostala 27člana govori ? 3,Počelo u Afganistanu onda Irak,Tunis,Libija,Egipt i onda u Siriju tko je 'zagađivačač plaća', ja mislim da to svi znamo ( SAD ) 4,EU je ko pijanac u autu ! EU nije demokracija ili jest vi Jukersa izabrali ? E i tako je sada za Hrvatsku, vozi sa pijanim, nezna kada i gdje put ide. 5,A o NATO vidi i zna se da su diletanti sa sklonošću za oružjem predvorju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.