Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predsjednički izbori

Marine Le Pen skupila potpise potrebne za kandidaturu

'President of French far-right party Front national (FN) and candidate for the 2012 French presidential election Marine Le Pen stands on stage with supporters holding French national flags during a sp
'JOEL SAGET'
13.03.2012.
u 14:59

Prema anketama Le Pen osvaja treće mjesto na predsjedničkim izborima, a socijalist Hollande pobjeđuje Sarkozyja u drugom krugu

Šefica francuske ekstremne desnice Marine Le Pen tvrdi da je uspjela prikupiti 500 potpisa izabranih dužnosnika potrebnih za kandidaturu na idućim predsjedničkim izborima u Francuskoj. Kandidatkinja Nacionalne fronte, koja je prema dosadašnjim anketama zauzimala treće mjesto, javlja BBC, još je prošlog tjedna tvrdila kako se bori da bi pronašla dovoljan broj istomišljenika koji bi joj omogućili kandidaturu.

Prema posljednjoj anketi, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy prvi je put preuzeo vodstvo u kampanji, ali u drugom krugu predsjedničkih izbora pobjedu bi ipak odnio socijalist Francoise Hollande.

Komentara 8

CO
CONSTANTINOPOLIS
18:21 13.03.2012.

odmah je ekstremna desničarka ako štiti interese svog naroda!!!fuj novinari

LS
Ljuti Sipak sa Kacine
18:26 13.03.2012.

Boze oslobodi da bi se u nasin fojima cula rijec ekstrim ljevicar.

CI
cicibela
17:19 13.03.2012.

EKSTREMNA desnica??? Čim se neki političar usudi štititi nacionalne interese, dobije etiketu ekstremnog desničara. Dok svijetom vlada bankarsko-korporativna ekstremna diktatura, njihove medijske pudlice građane zastrašuju borcima za prava građana. Sumrak je to uma, novinarstva i civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije