Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javni apel
Povratak na članak

Marijana Petir pozvala Komisiju da napravi izračun i osigura odštetu za poljoprivrednike

Jedno od zanimljivih tržišta za mlijeko, voće i povrće svakako su škole, stoga Marijana Petir smatra da bi Europska komisija trebala povećati financijska sredstva kojima se subvencioniraju tzv. zdravi obroci za djecu u školama

Komentari 3

Avatar Florida_manatee
Florida_manatee
11:06 16.09.2014.

Kaka mi se dok vidim ovu spodobu.

VL
Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:31 16.09.2014.

Hm, nije uspjela biti mis poljoprivrede u svom selu, ali sad joj to kompenziramo plačom i mogučnošću da laprda gluposti u Europskom parlamentu. Duševne boli su skupe, ali jbg, nemremo to više plačati. Sjaši Marijana, konj je krepal.

VL
UZ
uzor10
15:53 16.09.2014.

Repetirka nije mogla pobjediti u svom selu a sad je u europarlamentu pa ko je ovde lud il mi svi il karamara i njegovi drugovi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.