Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HKS

'Koalicija HDZ-HNS je početak nametanja ekstremnih lijevoliberalnih stavova'

Marijan Pavliček
Foto: Branimir Bradarić
10.06.2017.
u 14:29

'Svojim glasom 'za' dokazali su da su im očigledno fotelje i vlast na prvom mjestu'

Hrvatska konzervativna stranka (HKS) osuđuje sklapanje koalicije HDZ-HNS za koju navode da se radi o očiglednoj političkoj trgovini kojoj su beneficije ispred zaštite nacionalnih interesa.

- U 27 godina hrvatske političke scene nagledali smo se svakojakih neprincipijelnih odluka, no način kojim se došlo do nove saborske je uistinu presedan. Čestitamo svim saborskim zastupnicima HDZ-a, HNS-a, SDSS-a i ostalima koji su podržali ovakve ministre.

Svojim glasom 'za' dokazali su da su im očigledno fotelje i vlast na prvom mjestu, a ideali i briga za hrvatsko društvo samo nešto o čemu se priča u predizbornim kampanjama, stoji u priopćenju kojega potpisuje predsjednik HKS-a Marijan Pavliček.

Navodi dalje kako ulazak klijentelističkog i anacionalnog HNS-a u Vladu i prihvaćanje njihovih uvjeta može imati dalekosežne posljedice za Hrvatsku i hrvatsko društvo posebice zbog njegovog viđenja kurikularne reforme koja duboko zadire i ugrožava temeljne vrijednosti hrvatskog društva.

- Bojimo se da je ovo tek početak nametanja ekstremnih lijevoliberalnih stavova cjelokupnom hrvatskom društvu i hrvatskom narodu. HKS ne može niti će ikada podržati ovakve neprincipijelne koalicije kojima je očigledno samo cilj zadržavanje vlastitih pozicija i benefita, dok je interes Hrvatske na zadnjem mjestu, ističe Pavliček. 
 

Sve o preslagivanju Vlade čitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 13

NE
neufahrn
14:49 10.06.2017.

Pustite Plenkija neka pokusa na izbore se jos uvijek moze, i poslije izbora opet ista pat pozicija koliko puta trebamo tu pat poziciju. U saboru trebaju donijeti novi izborni zakon . 1 svaka stranka mora SAMOSTALNO izaci na izbore ,2 koalicije poslije izbora i samo poslije izbora ,3 obaveza na izlazak izbora po nepostovanju izbornog zakona kazna od 1000 do 5000 tisuca kuna,4 zabrana OSOBAMA KOJE SU POD ISTRAGOM KRIVICNIH DIJELA OSUDJENIM DA SE BAVE POLITIKOM,5 ukidanje manjincima i dijaspori posebne zastupnike neka kao Hrvatski gradjani biraju svoje zastupnike, jer nigdje u zapadnom svijetu manjinci nemaju posebne tutore poput Pupovca ili talijanski Furio. Manjine imaju ista prava kao drzavnotvorni narod,eto to je moje misljenje

BR
brojevi
15:06 10.06.2017.

Dobro Pavliček, mogu razumjeti Hasanbegovića jer ima karizmu i višegodišnje političko iskustvo kao i donekle Brunu Esih makar smatram da, zbog nestrpljivosti, leti pred rudo al ti iz prozirnih pobuda samoreklame ne trebaš lupati mantre potrošenih kvazi ljevičara koji preko 60 god. parazitiraju na podjeli i stigmatiziranju Hrvata. Tko je uostalom HKS?

KU
kupatilo
22:01 10.06.2017.

Nije bitno koje skim vaznoje da ova vlada nastavi zapoceto jer i svaka druga bise morala opet snekim dogovarat.Cudime samo lhudi iz hdz-a koji su kao digli nos za nesto.Ps zar je vazniji ponos od drzave.E tuse vidi kolikoste maki u odnosu na Plenkovica.Covjek je pokusao i trpio most maksimalno ali most je pretjerao sa oporbenim ponašanjem.Nije imao izbora a vjetovatno nisam nije sretan al hvalamu dase izdigao iznad svega pa i svoj ugled stavio postrani za boljitak svih nas.Sretno Plenkovicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije