Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Titula najljepše

Marija Androšević izabrana za Miss Karlovačke županije

miss1
Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
1/5
23.04.2012.
u 11:03

Prva pratilja postala je Ivana Jaklin, druga pratilja je Ana Antunac, a za ulogu u novom spotu klape Furešti izabrana je Martina Mojzeš

Marija Androšević izabrana je za Miss Karlovačke županije. U konkurenciji četrnaest djevojaka time je izborila pravo sudjelovanja na izboru za Miss Hrvatske. Prva pratilja postala je Ivana Jaklin, dok je lentu druge ponijela Ana Antunac. Tako je odlučio osmeročlani stručni žiri na čelu s glumcem Filipom Jurčićem.

U prepunoj dvorani Doma OSRH Zrinski gledatelji su uživali i u nastupu Tereze Kesovije, Bojana Jambrošića, plesača Endia Schrottera i klape Furešti. Osim najljepše djevojke Karlovačke županije izabrana je i ona koja će imati glavnu ulogu u novom spotu klape Furešti. To je Martina Mojzeš.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije