Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požega

Marihuanu švercao među namirnicama za svoj kafić

zapljena marihuane
Duško Mirković/PIXSELL
25.03.2011.
u 12:12

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 38-godišnjak drogu kupio u Zagrebu, odakle ju je u Požegu poslao teretnim automobilom u vlasništvu jednog požeškog trgovačkog društva, i to bez vozačeva znanja

POŽEGA - Čak trojica preprodavača droge ove su srijede pala u ruke požeške policije. Prvi od njih, 43-godišnjak iz Orljavske ulice, uhvaćen je s dva paketa marihuane težine 515 i 519 grama koje je za 16.000 kuna kupio u Zagrebu. Muškarac do sada nije bio poznat policiji ni kao konzument ni kao preprodavač. Istog dana policija je privela i 38-godišnjaka, vlasnika ugostiteljskog objekta u užem dijelu grada, i 23-godišnjaka koji mu je pomagao. Kod njih su pronađena 83 grama marihuane i digitalna vaga.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 38-godišnjak drogu kupio u Zagrebu, odakle ju je u Požegu poslao teretnim automobilom u vlasništvu jednog požeškog trgovačkog društva i to bez vozačeva znanja. On sam u Požegu se vratio osobnim automobilom. Droga je bila skrivena među artiklima, koji su imali svu potrebnu dokumentaciju, a trebali su biti isporučeni ugostiteljskom objektu - kazao je J. Vidović, vođa grupe za kriminalitet droge u PU požeško-slavonskoj.

I ugostitelj i njegov pomoćnik poznati su kao konzumenti droge, ali i kao osobe koje su se, prema saznanjima policije, zadnjih godinu dana intenzivno bavili i preprodajom. U dosjeu starijeg muškarca nalaze se i neka druga teška kaznena djela.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thekurcula
18:08 25.03.2011.

Ali čemu sve to? Mi imamo u Evropi zemlji koja dozvoljava legalnu prodaje marihuane u takozvanim kofišopovima. A u Evropi nema granica. Eto, sad će i Hrvatska u EU, pa zar nije to idiotizam da na jednom delu teritorije bescarinske zone cveta legalna prodaja marihuane a na ostatku tog teritorija možete zaglaviti čak i nekoliko godina zatvora!?

LE
Lego
01:22 27.03.2011.

kod nas se ne pitaju strucnjaci kao dr. sakoman nego politicari,tipa ruze tomasevic.koliko su mladih ljudi poslali na dugo robijanje zbog nicega. za vrijeme rata nije ih zanimalo tko se cime opusta,zabavlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije