Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreditni rejting
Povratak na članak

Marić zadovoljan Moody's -ovim izvješćem: To je ohrabrenje da nastavimo sa strukturnim reformama

Ministar je rekao i da će se u ponedjeljak donijeti odluka o mogućem novom inozemnom zaduženju Hrvatske

Komentari 3

HL
HV_LAKI102
01:49 15.07.2017.

Koliko ja kuzim, sto ti BDP vise raste sve se vise i povoljnije mozes zaduzivati kod svjetskih kamatara.Nikad mi na zelenu granu necemo stati,komunizam je ostavio neizbrisiv trag i uvalio nam krizinu na leda da necemo progledati za sto godina.Maricu svaka cast kao covjeku i strucnjaku ali njegova borba je Don Kihotska i moze biti sretan ako ne poludi do kraja mandata.

VL
DO
doktorica
17:38 11.03.2017.

Ministar je rekao i da će se u ponedjeljak donijeti odluka o mogućem novom inozemnom zaduženju Hrvatske... Da li je to ta strukturna reforma?!

VL
TP
tugomir.pokas
18:25 11.03.2017.

Vjerujem Mariću.Dokazani financijaš.Vodio financije u Agrokoru i rezultat je vidljiv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.