Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O Linićevoj mjeri

Maras: Zadržao bih mišljenje, ali možete misliti kakvo je!

Gordan Maras
Goran Stanzl/PIXSELL
09.10.2013.
u 14:09

– Pa i ja sam iskoristio tu mjeru kada sam kupovao prvu nekretninu. Zato možete prosuditi kakav je moj stav o tome – rekao je Maras.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras u Dnevnom redu na 24sata TV-u rekao je da nije sudjelovao na sastancima i ne zna je li se HNS protivi dijelu mjera koje planira ministar Slavko Linić.

Na pitanje je li za ili protiv poreza na prvu nekretninu, Maras je rekao da bi o tome zadržao svoje mišljenje. – Zadržao bih mišljenje u ovom trenutku, ali možete pretpostaviti kakvo je. Pa i ja sam iskoristio tu mjeru kada sam kupovao prvu nekretninu. Zato možete prosuditi kakav je moj stav o tome – rekao je Maras.

Nije za podizanje PDV-a

Ministar je rekao da "nikako nije za" podizanje PDV-a, bar ne u ovom trenutku. – Kolega Linić rekao je da bi se, bude li ikad potrebno, moglo ići na povećanje PDV-a, ali nema smisla iz jedne njegove hipotetske rečenice izvlačiti takav zaključak – kaže ministar.

Maras je kazao i da pobjeda Davora Bernardića na unutarstranačkim izborima ne bi ugrozila stabilnost Vlade, ali bi se nastavile podjele u stranci.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Maras: Bandić od Zagreba želi napraviti Napulj

>>Linić odgovorio Marasu: Zakoni su jasni, porez se mora platiti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije