Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Maras prozvao SDP: Ne igrajte se sa našim sudbinama

Zagrebački SDP govorio na temu 38. sjednice Gradske skupštine i zagrebačkog proračuna za 2021.
Patrik Macek/PIXSELL
28.06.2022.
u 14:05

"Ponudite suvislu alternativu i nemojte brinuti o tome tko će završiti u Saboru. Izbori su pred nama, bliži su nego mislite. Možete imati lidera koji će dobiti izbore" poručio je vodstvu stranke.

Bivši predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras oštro je prozvao vodstvo SDP-a u statusu na Facebooku. Poziva svoju stranku da ponudi suvislu alternativu Peđi Grbinu. Uvjern je kako SDP s pravim kandidatom može pobijediti na izborima.

Foto: Gordan Maras/Facebook
"Ok sada je dosta šale jer situacija nije nimalo bezazlena. Neću više u svojim komentarima spominjati Peđu Grbina. To je gubitak vremena. Politički on nema nikakvu perspektivu, odlučio je sebe i svoju nerealnu ambiciju staviti na prvo mjesto. Nikakav Alex Braun ga neće spasiti. To je baćenih 2 mil. HRK za nečiju fiks ideju dok za izbore u Splitu stranka nema novca.
Moj poziv ide prema vodstvu SDP Hrvatske. Ne igrajte se sa našim sudbinama. Nije nam svejedno u kakvoj ćemo zemlji živjeti. Ponudite suvislu alternativu i nemojte brinuti o tome tko će završiti u Saboru. Izbori su pred nama, bliži su nego mislite. Možete imati lidera koji će dobiti izbore.
Mirela Ahmetović SDP, Kristina Ikić Baniček, Mišo Krstičević, Ivana Marković, Biljana Borzan, Zvonimir Mršić, Sabina Glasovac, Tonino Picula... svi od navedenih mogu dobiti Plenkovića, ali Grbin ne može. On je gotov i ruši rejting SDP-a. Zar vam 7% u Zagrebu i 5% u Splitu nisu dovoljna opomena? Ostane li sve ovako i vi ćete biti odgovorni. Molim vas učinite nešto radi građana Hrvatske, radi SDP-a. Želim sve najbolje svojoj zemlji, građanima, vama osobno i svojoj stranci" napisao je Maras.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
15:18 28.06.2022.

Mene Dotičnikova politička poruka uopće ne zanima, ali ako već nešto poručuje, naravno, to bi trebalo biti napisano bez pravopisnih pogrešaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije