Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. svibanj u Sisku

Maras: Autocesta i modernizacija rafinerije ključne su za spas Siska

gordan maras, 1. svibanj (1)
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
1/6
01.05.2012.
u 14:57

Vladine odluke o poskupljenju struje i plina naziva lošima, ali nužnima, naglasio je ministar poduzetništva i obrta

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras s optimizmom je Siščanima zaželio sretan Praznik rada uoči podjele prvosvibanjskog graha, kojega je u hladu viktorovačkog Perivoja čekalo oko tisuću građana, uglavnom nezaposlenih i umirovljenika. Kako bi se sve lošija gospodarska slika nekad radničkog Siska popravila, ministar nudi rješenja kroz što skoriji završetak autoceste prema Zagrebu te obavezan nastavak modernizacije Rafinerije.

- Znam da je u vašem gradu puno onih koji nemaju posao i da vam nije lako, stoga je zadaća i Vlade i lokalnih jedinica da neprestano rade na tome. Vjerujem kako ćemo pitanje prometne povezanosti riješiti još za ovoga mandata te da će u Sisku ponovo biti puno zaposlenih, kazao je Maras. Vladine odluke o poskupljenjima plina i struje naziva lošima, ali nužnima u periodu uvođenja reda.

- Nadam se da su ovakve odluke jedne od posljednjih. Napravili smo do sada dosta poteza za pokretanje gospodarstva koji će pokazati rezultate, kako bi našim građanima bilo bolje. No, trebat će vremena, zaključuje ministar Maras.

Ključne riječi

Komentara 7

BL
blentonm
17:04 01.05.2012.

Drago mi je konačno vidit ministra u Sisku sa novim idejama i inicijativama. Pitanje večernjakovcima što ste lijeni? prošetajte do Starog Grada, ili su one tisuće ljudi na toj lokaciji manje vrijedni vaše pažnje?

JO
jožek2
18:48 01.05.2012.

SISAK, nekad ponos Hrvatske industrije, radna snaga se tražila sa svih strana, --danas jeza , strava, i užas, još jedino Ina,-pardon-- MOL nešto \"radi\", ako ništa drugo abnormalkno zagađuju zraki Sisak. Najinteresantnije nitko za tu kalvariju nije odgovoran,--došlo samo od sebe palo s neba.

BA
baniček
15:29 01.05.2012.

sve nam mogu uzeti ali red za grah nam ne mogu.. inače nije da se hvalim,ali ja ipak radim bolji grah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije