Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO!

Mamu lavića Šimuna napao muškarac dok je sjedila u autu: 'Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu macho'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Facebook Martina Stojanović
1/4
15.04.2022.
u 11:21

– Sjedila sam u autu, vezana pojasom, na trenutak mislim da sam izgubila svijest jer ne znam što se dalje događalo. Samo sam osjetila da mi kroz nos curi krv, da mi bride usna i oko. Bila sam izvan sebe – kazala je Martina

Na cesti nedaleko od trgovačkog centra u Vinkovcima u automobilu je napadnuta Martina Stojanović, policajka iz Županje. Hrvatskoj je poznata i kao majka Šimuna "hrabrog lavića", dječaka koji je osvojio srca cijele zemlje i koji je zbog urođenih deformacija nogu išao na operaciju u Ameriku

Martinu je tog dana udario šakom u lice muškarac koji je vozio crni Audi, iznerviran njenom sporom vožnjom.

– Bila sam na cesti možda 150 metara kad se on pojavio iza mene i nije me dugo pratio, ali ga je očigledno baš nerviralo što vozim 30, a dozvoljeno je 50. Doista jesam vozila sporo, no taj utorak nije bio moj dan. Bila sam kod liječnika i doznala ružne vijesti koje su me uznemirile. Sjela sam za volan i krenula, a već nakon minutu ili dvije on je počeo nervozno trubiti i obilaziti me. No nije na tome stao. Čim me obišao, stao je poprijeko na cesti da me zaustavi, izašao iz auta i psujući hodao prema meni. Vidjela sam da je čovjek bijesan i očekivala sam verbalni duel. Bio je nabildana gromada od 180 cm visine. Spustila sam prozor, što je bila pogreška, jer on je odmah zamahnuo šakom i udario me u lice. Sjedila sam u autu, vezana pojasom, na trenutak mislim da sam izgubila svijest jer ne znam što se dalje događalo. Samo sam osjetila da mi kroz nos curi krv, da mi bride usna i oko. Bila sam izvan sebe – kazala je Martina za 24sata.

U tim nemilim trenucima ljudi s ulice priskočili su joj u pomoć.

Napadač je uz psovke i uvrede brzo otišao do auta i pobjegao s mjesta događaja, prilikom čega je zamalo izazvao sudar s automobilom koji mu je dolazio u susret. Martina je pozvala policiju pa su im svjedoci dali opis muškarca i njegova vozila. Osim toga cijeli nemili incident opisala je na Facebooku i poručila napadaču: "Mali je svijet, ne možeš se zavući u mišju rupu, macho!"

 

Liječnik je potvrdio da joj je u napadu razbijen nos, razbijena usna i da je dobila hematom ispod oka, a to je dovoljno za prijavu za nasilje.

– Ne boli to toliko koliko mi je povrijeđeno dostojanstvo. Tko se usudi dići ruku na osobu koja sjedi u autu, vezana pojasom, nemoćna da se brani!? Čak nije u pitanju ni to što sam žena. Objavila sam to jer ga želim naći; želim da bude kažnjen za to što je učinio. Ako kazna bude smiješna, neka se naš sustav srami – dodala je Martina, koja je sigurna da će pregledom nadzornih kamera njeni kolege uskoro pronaći nasilnika i uhititi ga.

VIDEO: Eksplozije u Kijevu i drugim gradovima. Zelenski poručio: Pedeset dana naše obrane je uspjeh!

Komentara 12

TE
texas
11:37 15.04.2022.

Smeče od primjerka muškog roda.

OZ
ozbiljan22
11:40 15.04.2022.

Trebali bi njeni kolege, malo ispeglati preodgojno.

SK
Skviki3
11:49 15.04.2022.

Doživotno oduzeti vozačku i masno ga kazniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije