Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zabranjenom noćnom izlasku

Maloljetnik divljao po cesti, bježao policiji i prolazio kroz crveno

policija noćna
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.03.2017.
u 10:38

Tijekom bijega počinio je nekoliko prometnih prekršaja, poput prolaska kroz crveno svjetlo na semaforu i pretjecanja kolone vozila

Maloljetnik s područja Međimurske županije divljao je po cestama sve dok ga policija nije svladala i uhitila. U petak u 23.10  sati na južnoj zaobilaznici grada Čakovca vozio je VW Golf čakovečkih registarskih oznaka i nije se zaustavio na svjetlosne i zvučne znakove s policijskog vozila, već je ubrzao i nastavio vožnju. Policijski službenici krenuli su u potjeru za njim kroz Strahoninec, Savsku Ves, Čakovec, Novo Selo Rok, Sivicu, Celine,  Ferketinec i  Podturen.  Maloljetnik je tijekom bijega počinio nekoliko prometnih prekršaja,  poput prolaska kroz crveno svjetlo na semaforu i pretjecanja kolone vozila. U Podturnu su on i putnici iskočili iz vozila i dali se u bijeg, no policajci su ga sustigli i uz primjenu sredstava prisile ga savladali.

Uz optužni prijedlog zbog počinjenja više prometnih prekršaja u subotu u jutarnjim satima doveden je sucu Prekršajnog suda u Čakovcu i nakon saslušanja pušten na slobodu. Utvrđeno je i da je maloljetnik bio u zabranjenom noćnom izlasku, o čemu će se obavijestiti nadležni Centar za socijalnu skrb

- Obiteljskim zakonom propisano je da su  roditelji dužni i odgovorni djetetu mlađem od šesnaest godina zabraniti noćne  izlaske  bez  svoje  pratnje  ili  druge  odrasle osobe u koju imaju povjerenje. Noćnim  izlaskom smatra se vrijeme od 23 do 5 sati - pojasnili su danas u PU međimurskoj.

> > Muškarac došao u zadarsku bolnicu i prijetio da će raznijeti hitni bolnički prijem

Komentara 2

OB
ObrenM
12:59 20.03.2017.

Zahaljujuci pukoj sreci nije doslo do tragedije.Znaci da se policija zna samo natjeravati sa budalama,a ne pozna druge metode blokiranja takovih.Sto se tice mulca u dom sa njim,a"roditelje"u zatvor.

Avatar eti
eti
15:35 20.03.2017.

Hoćemo li za koji mjesec opet čitati o još jednom Komšiću?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije