Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Maloljetnik (15) autom usmrtio godinu dana starijega biciklista

policija (1)
Ivana Ivanović/Pixsell
27.11.2010.
u 18:56

Od siline udarca biciklist je odbačen na zelenu površinu s lijeve strane kolnika, te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći na putu za pakračku Opću bolnicu

DARUVAR-Biciklist (16) iz Lipovca-Majura nedaleko Daruvara preminuo je od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći. Na njega je u tom naselju ispred kućnoga broja 7 danas oko 17 sati naletio osobni automobil kojim je upravljao 15 godišnjak, naravno, bez položenog vozačkog ispita.

Prema policijskom izvješću 15 godišnjak se automobilom Toyota daruvarskih registracijskih oznaka kretao kroz Lipovac Majur iz smjera Ljudevit Sela. U jednom je trenutku prešao na lijevu stranu i prednjim dijelom vozila udario u biciklista Miroslava Čuhnila (16) koji se biciklom vozio iz suprotnog smjera. Od siline udarca biciklist je odbačen na zelenu površinu s lijeve strane kolnika, te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo u vozilu hitne medicinske pomoći na putu za pakračku Opću bolnicu.

15-godišnji vozač, koji nije bio pod utjecajem alkohola, zadobio je lakše tjelesne ozljede, navodi policija. Protiv njega slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku za mladež u Bjelovaru. Ovo je 19. poginula osoba ove godine u prometnim nesrećama na području PU bjelovarsko-bilogorske.

Komentara 24

OB
-obrisani-
21:10 27.11.2010.

Vozaču osobnog automobila kazna jer ne cijeni bicikliste. No dapače mi ni nemamo rješene puteve za bicikle.

RO
rottweil
21:11 27.11.2010.

Strašno je i ne mogu doći k sebi. Živim samo malo dalje od mjesta događaja nesreće i strašno sam ogorčena na vozača. Vozač je također maloljetnik (15 god) koji je ovdje divljao svakodnevno već 2 godine, autom svoga oca koji mu je to dopuštao. Svoju djecu nisam puštala van iz kuće zbog straha upravo navedenog vozača, koji je luđački turirao aute po našoj cesti. Na prigovore njegovim roditeljima, još su vikali da njihov sin smije raditi što želi. A što je sada napravio??? Oduzeo jedino dijete svojim roditeljima... i samo me zanima tko će snositi krivicu.

OB
-obrisani-
19:29 27.11.2010.

Užas.... Iskreno saučešće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije