Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDAM TEŠKIH KRAĐA

Maloljetnici provaljivali u vikendice i kuće, krali alat i dvoglede

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
16.05.2014.
u 10:07

Četvorica osumnjičenika bit će predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske

U policijskoj postaji Županja provedeno je kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjakom, 16-godišnjakom, 17-godišnjakom i 18-godišnjakom iz Gradišta kod Županje kojim je utvrđena sumnja kako su koncem travnja ove godine na području Gradišta počinili sedam teških krađa.

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja četvorica osumnjičenika su razdoblju od kraja ožujka do početka svibnja provalili u sedam vikendica i obiteljskih kuća te otuđili nekoliko komada alata, plinsku bocu i dva dvogleda. Tijekom prijepodneva, uz kaznenu prijavu, četvorica osumnjičenika bit će predana pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

>> 'Neću više piti na klupi. Ma, neću više uopće piti'

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
10:20 16.05.2014.

Ukrali su nekoliko komada alata i dva dvogleda, a u naslovu se konstatira, da su "krali alat i dvoglede¨. Samo bih htio primijetiti, da se sitne lopove tretira daleko lošije od onih krupnih!

MO
Moskvich
14:35 16.05.2014.

I treba ih se tretirati i kažnjavati gore nego one velike upravo da se dozovu pameti i da razmišljaju da počnu da žive od svog rada ,posla nema ali bože moj nemam ga ni ja pa ne pljačkam to treba zrezati u korenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije