Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA JU BRZO PRONAŠLA

Maloljetna razbojnica srušila 71-godišnju biciklisticu i ukrala joj 50 eura

Zagreb: U Trnskom postavljen novi asfalt, no ne i biciklističke staze
Lovro Domitrovic/PIXSELL
01.09.2023.
u 10:51

Biciklistica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena

Maloljetnica s područja Međimurske županije počinila je razbojništvu u srijedu oko 19 sati u Pribislavcu. Kako je danas izvijestila policija, rukama je uhvatila metalnu košaricu pričvršćenu za prednju stranu bicikla kojim je nogostupom upravljala 71-godišnjakinja.

- Osumnjičena je potom povukla bicikl prema sebi, uslijed čega je vozačica pala na nogostup. Prilikom pada iz košarice bicikla ispao je novčanik iz kojeg je ukrala 50 eura te pobjegla s mjesta događaja - kažu u policiji.

Biciklistica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Županijskoj bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

 - Zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva prema osumnjičenoj starijoj maloljetnici podnijet će se kaznena prijama nadležnom državnom odvjetništvu - najavljuju u Policijskoj upravi međimurskoj.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 3

Avatar Stradun
Stradun
13:04 01.09.2023.

Pogodimo o kome se radi.

RE
reborn
17:40 01.09.2023.

Čim sam vidio naslov - prva asocijacija je bila Međimurje i Pribislavec. Da ne generaliziramo: nisam pomislio ni na Orehovicu, ni na Pušćine ili Gornji Kuršanec, jer u tim mjestima su ipak takve stvari rijeđe. I gle čuda, podnaslov odmah potvrdio moje stereotipe. Kako to? Kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije