Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otmica?

Malodobnica prijavila da su je dvojica oteli, opljačkali i ozlijedili

bomba
Arhiva VL
09.03.2010.
u 10:53

Nesretni događaj navodno se zbio jučer na području Črnomerca. Malodobna žrtva, zajedno s roditeljima, sve je prijavila policiji.

Dvojica nepoznatih počinitelja navodno su otela 15 godišnju djevojku, orobili ju i pritom ozlijedili u ponedjeljak ujutro na zagrebačkom Črnomercu. To je malodobna žrtva, zajedno s roditeljima, u ponedjeljak prijavila policiji.

Prema njenom iskazu, djevojku su dvojica silom ugurala u automobil u Dalmatinskoj ulici. U automobilu su joj oduzeli mobitel i lakše je ozlijedili skalpelom po trbuhu. Neslužbeno doznajemo kako su joj kazali da "mora biti dobra",

Malodobnu djevojku iz automobila su pustili na području Vinograda. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o kćeri visokopozicioniranog HRT-ovca.

Liječnička pomoć malodobnici je pružena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh.

Kriminalistička istraga je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 2

HU
hunter
11:35 09.03.2010.

Piše na indexu da je rijeć o kćeri nekog \"visoko-pozicioniranog djlatnike s neke hrv. televizije\". Tak da mi ovo ne miriši na nasumičnu pljačku, već prije kao neko upozorenje.

RA
radant
11:27 10.03.2010.

u Đakovu je prošli tjedan konačno otkriveno ali se sada skrivaju imena počinitelja trojice tinejdžera koji su mučili, patili i zlostavljali jednog petnaestogodišnjaka dijete samohrane majke , a mučili su ga u podrumskim prostorijama oš \" vladimir nazor\" , a nesretni dječak je potom bježao iz škole sve dok se nije doznalo da je doma slagao da ide u školu, a u školi je lagao da ide u bolnicu i tako tjednima jadnik nije smio u školu , a imena počinitelja se skrivaju jer su u pitanju, djete od brata bivšeg ministra joze radoša tj. dijete direktora šumarije DANKA RADOŠA kojeg i onako optužuju za razne makinacije u hrv. šumama i tu sigurno uskok ima posla i u šumariji a i doma kod radoša , te se radi o djetetu PAVE ŠARČEVIĆA saborskog zastupnika, također poznatog po raznim aferama , naime cijeli život je u nekim lopovlucima još iz vremena jugoslavije te trećeoptuženi je dijete od jednog lokalnog tzv. poljoprivrednika inače zlostavljača i svoje obitelji čipe kovačića, a najgore je to što je samohrana majka radila u birtiji kod DITRIHA zvanog patak koji joj je dao otkaz zato što je on poltron koji sa radošem nešto \"bunari\" i stalno su ožderani i pijani i u nekom su lopovluku. , a zašto to murija skriva treba uskok provjeriti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije