Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Malo je trebalo predsjedniku s karakterom da skine masku i pokaže “karijes”

Kako naše “novo normalno” ima sva obilježja “starog nenormalnog”, tako i glavni događaj na konstitutivnoj sjednici Sabora nije bilo nešto što se dogodilo, već nešto što se nije dogodilo.

Komentari 8

KA
karlodrago
18:18 25.07.2020.

Milanović se boji doći na sva politička zbivanja jer zna da nigdje nije dobro došao i bio bi izviždan a za to sve neka zahvali Škori koji ga je postavio za predsjednika.

VL
MJ
m.jelic
16:45 25.07.2020.

Pozivam gosp. Plenkovića da Milanoviću nikada ne pruži ruku jer je on tako radio dok je bio predsjednik Vlade i kad je išao kod predsjednice Kolinde na Pantovčak, prošao pored nje kao pored turskog groblja i nije joj htio pružiti ruku samo je produžio dalje. Taj njegov bezobrazluk ne smijemo nikada zaboraviti, a posebice sada kada je postao predsjednik NEVAŽNI!

VL
VE
vedranozretic
17:31 25.07.2020.

Ako ćemo mijenjati Ustav, valjda ima i važnijih razloga za to od lijene budale. Isto tako, obezvrijediti funkciju zbog bezvrijednog pojedinca koji ju obnaša, u najmanju ruku je glupavo. Zato, Ustav mijenjati radi izmjene izbornog zakona, a funkciji vratiti dignitet zamjenom osobe koja ju obnaša.

VL
DU
Deleted user
08:00 26.07.2020.

Ponovo pišem komentar i kritiku; Milanović se trudi ispast pametan i ozbiljan. No, kako mu ide vidi se iz priloženog!

VL
BE
Beskucnik
17:54 25.07.2020.

Prije predsjednickih izbora , VL je redovito blokirao moje komentare , kad sam pisao o kakvom karakteru se radi , znaci da je i HDZu odgovarao Milanovic , sami sebi su minirali Kolindu

VL
Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
18:29 25.07.2020.

Ristic je bistric! Milanovic sprica po hejterima!

VL
DU
Deleted user
16:30 25.07.2020.

Sami često pišete kako je u Saboru bezveze, a onda kad Predsjednik odbije doći u posjetu i dati im "blagoslov", e onda ispadne nešto kriv... Jednostavno se ne želi spuštati na tu razinu, koja bi trebali biti na višem nivou - oko toga bi se trebao postići nacionalni koncenzus. Nekada su pričali da će se polagati prijemni za kandidaturu na izborima, ali od toga se odustalo...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.