Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj koji je zgrozio hrvatsku
Povratak na članak

Malena je i dalje kritično: Ozlijeđenoj djevojčici danas će se ispitati vitalne funkcije

Goran Roić je jučer naveo kako je dijete već kod prijema bilo u teškom stanju, s obzirom na kraniocerebralne ozljede mozga, na mehaničkoj ventilaciji, u moždanoj komi.Tada je također rekao kako je stanje djevojčice, nažalost, vrlo teško te da unatoč svim naporima ne mogu biti izvjesni u mogućnost poboljšanja.

Komentari 6

DU
Deleted user
13:12 04.04.2021.

Ravnatelj ostaje i dalje zaposlenik, znači plaća stiže redovito a on i dalje ne radi ništa. Suci suspendirani ali primaju i dalje plaću, istina samo pola plaće. A mi obični mali smrtnici nemamo nikakvu zaštitu, ni plaću ni pola plaće ni posla. Kad će se netko iz vlasti zauzeti za male ljude bez plaće, posla i novca? A umirovljenici? Imaš 1700 kn penzije i nema ni uskrsnice ni dodatka, ništa. Uskrsnica djelatnika centra za soc. rad je vjerojatno veća od mirovine prosječnog umirovljenika. I to je pravedna i socijalna država? Jao nama...

VL
MA
Maiden
10:04 04.04.2021.

Joj da mi ih se dočepati!

VL
RO
RogaBabaroga
09:27 04.04.2021.

napravit im isto to!

VL
KA
kažemja
16:42 04.04.2021.

Na žalost malena je umrla. Ništa sada, više nije važno. Nikakve kazne, istrage i optužbe. Malenoga anđela više nema i neka svima koji su mogli pomoći a nisu neka njen maleni život bude na duši ako ju uopće imaju.

VL
ST
stjepan6
14:55 04.04.2021.

treba ih razapeti na križ i mučiti nije djete kriva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.