Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremeno rješenje
Povratak na članak

Makarsko smeće počelo se dovoziti u 550 kilometara udaljeni Varaždin

Ima još odlagališta na koja bismo mogli odvoziti, poput onog u Vrbovskom ili Sinju. Ovo rješenje da ga vozimo u Varaždin trenutno je zapravo najskuplje, ali jedino nam je moguće, kazao je šef Makarskog komunalca

Komentari 2

BU
burza
12:04 02.09.2014.

Tko napravi smece neka ga zbrine kod sebe a ne da zagaduje drugu zupaniju oni mlate lovu na turistima a smece salju na sjever Zalosno da se nemogu dalmosi dogovoriti oko smeca ali mogu kad treba pljuvati po kontinentalcima

VL
VE
vezana
08:57 03.09.2014.

Mafija je u Americi još od 50ih u biznisu oko smeća, upravo zbog sortiranja vrijednih sirovina. Povlaštena nacionalna manjina kopala je po smeću od pamtivijeka iz istog razloga, Danas su jedini najbolje stojeći sloj bolesne stvarnosti RH. Zagađivanja nema jerr se ne spaljuje otpad već SORTIRA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.