Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuharska svađa

Majstor za palačinke ubio majstora za umake vrećom riže teškom 75 kg

kuhar
Foto: Thinkstock
23.04.2016.
u 00:15

Majstor za palačinke popio je malo previše pa je majstora za umake tjerao da jede dok je ovaj rezao luk za pripremu chutneya

Svađa između dvojice kuhara u jednom restoranu u indijskom gradu Chennaiju završila je tragično. Kuhar kojem je specijalnost izrada tradicionalnih dosa palačinki žestoko se posvadio sa svojim kolegom koji je bio stručnjak za pripremu indijskog umaka chutneya.

Majstor za palačinke popio je malo previše pa je majstora za umake tjerao da jede dok je ovaj rezao luk za pripremu chutneya. No njemu se nije ništa jelo pa je malo zamahnuo nožem kako bi se riješio napornog kolege.

Sve je završilo malom posjekotinom, no tu priči nije bio kraj. U međuvremenu je majstor od umaka otišao spavati u sobu koju je dijelio s nasilnim kolegom. Kada se ovaj vratio iz bolnice u kojoj su mu sašili posjekotinu, pokušao je zadaviti usnulog kolegu. On se onesvijestio, a onda ga je majstor od palačinki dokrajčio bacivši na njega vreću riže tešku 75 kilograma.

>>Najbolji kuhar na svijetu pronađen mrtav

>>Njegova je kuhinja bila hram gastronomije, ali Violier nije izdržao stres za štednjakom

Komentara 1

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
22:21 23.04.2016.

A što je bilo sa palačinkama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije