Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILA BOLNICU Milena Voškion izrazila je želju biti u krugu svoje rodbine

Majku pripremili na šokantnu vijest

10.11.2007.
u 20:17

Milena Voškion, majka Damira Voškiona, koji je stravičnim peterostrukim ubojstvom zgrozio cijelu Hrvatsku, samo je igrom slučaja ostala živa. U vrijeme strašne tragedije u njihovoj obiteljskoj kući u Rohreggreovoj ulici, boravila je u lovranskoj Ortopedskoj bolnici, gdje su joj operativnim zahvatom ugrađena umjetna koljena.

Strašnu je vijest o svojoj obitelji primila upravo u bolnici. Operirana je prije desetak dana, a kada je policija došla u bolnicu priopćiti joj tragediju njezine obitelji, bila je pod pojačanim liječničkim nadzorom, koji je, kako nam je jučer rekao ravnatelj Ortopedske bolnice u Lovranu, dr. Branko Šestan, nužan pri takvim zahvatima.

- Ovakvi zahvati zahtijevaju dulji oporavak, pa je stoga bila pod pojačanim nadzorom. Policija je sve radila u dogovoru s nama, sve je bilo apsolutno pod kontrolom, tako da informacije o njezinu boravku u šok-sobi nisu točne.

Znali smo da će policija doći, gospođa je bila za to pripremljena, bila je pod stalnom kontrolom liječnika, kao i sada, nakon što je vijest o ovoj strašnoj tragediji primila. Ništa nije prepušteno slučaju i ništa se nije stihijski dogođalo  kazao nam je dr. Branko Šestan i potvrdio nam kako su u trenutku kada je vijest primila, uz policiju, s njome bili i liječnici. (E. Č.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije