Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotografija izazvala bijes
Povratak na članak

Majka se šokirala: Kći joj više nije ovako izgledala nakon povratka od maćehe

Christin Johnson podijelila je sa svojim prijateljima na Facebooku što se dogodilo s kosom njezine kćeri dok je bila kod oca i maćehe.

Komentari 9

KM
kmerotrijeb
12:18 13.02.2018.

Ovaj članak je uvjerljivi pobjednik VL shita dana...

VL
Avatar yumamic
yumamic
12:44 13.02.2018.

Kliknem na "vijesti iz svijeta" i udarna vijest preko cijele strane je ovo. Zar se baš ništa nigdje ne događa ako jeglavna vijest da se u nekom zaseoku ošišala cura?

VL
PR
PraljakZločinac
15:03 13.02.2018.

Samo vrhunsko zuti balkanski novinari mogu te vazne vijesti sirit lipom nasom!

VL
DO
domxerex
21:17 13.02.2018.

Tipično naprednjačko bjesnilo. Samo je bjesnio zbog šišanja. Slažem se sa majkom ni ja ne bih bio sretan da netko ošiša moje dijete bez mog i njezinog odobrenja. Ali novinar nije objasnio zašto je dijevoja ošisana na kratko. Nekako se da je zaključiti da je to kao zbog pramenova. Ali mi još nije jasno kako su je na to natjerali. Tko ju je ošišao, maćeha ili u frizerskom salonu? Vidi se da je uredno ošišana. Ima dosta nejasnoća. Očito novinar ima problema sa pisanjem u napadu bjesnila.

VL
Avatar javorko
javorko
12:57 13.02.2018.

kakva lijepa curica

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
12:13 13.02.2018.

Maćeha kriva ??? A di je otac-papak vu toj priči ?!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
15:01 13.02.2018.

Mozda je to mama+mama obitelj sa tim da je jedna mama odpala i sada je mama+maceha koje su se razvele pa djete mora stalno biti kod mame ili mame ili macehe. Uostalom tzar ne postoji neka lgbt grupacija koja propagiraa sistem maceha+ maceha ili ocuh+ocuh mozda i maceha+ocuh. Pa i oni valjda trebaju imati neka prava .. A jeste zabusene klero-seljacine ako ste protiv. Meniosobno se najvise svidja kombinacija otac(Le-Fr)+ maceha+mama+maceha ili mama..

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
14:09 13.02.2018.

Sada tek razumijem da je Fred Matic htjeo spakovati kofere i otici u inozemstvo... pa se predomislio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.