Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sama joj priznala

Majka poludjela kada je saznala što dadilja radi s njezinim izdojenim mlijekom

dadilja
Foto: Screenshot
21.09.2017.
u 16:53

Mlada majka (27) s Tajvana angažirala je dadilju kako bi joj pomogla oko njezine djece, no brzo je zbog toga požalila

Jedna majka iz Tajvana šokirala se kada je vidjela što radi njezina 58-godišnja dadilja.

Majka je, naime, izdojila svoje mlijeko i ostavila ga dadilji da nahrani jednomjesečnu djevojčicu. Mlada majka (27) iz Kaohsiunga u Tajvanu dadilju je angažirala kako bi joj pomogla oko djece s obzirom na to da ima već jednog sina od dvije godine jer ona, prema kineskoj kulturi, prvih mjesec dana od porođaja ne smije izlaziti na ulicu. 

Majka je, naime, 12. rujna primijetila da u bočici ima 450 mililitara majčinog mlijeka, no kada je ponovno prolazila kraj bočice, mlijeka više nije bilo.

Nakon što je pitala dadilju je li beba sve pojela, dadilja je odgovorila potvrdno, no majka nije vjerovala u to pa je pogledala kućnu kameru.

Dadilja je kasnije priznala majci da je popila ostatak mlijeka, no nije joj objasnila zbog čega i nije vidjela nikakav problem u tome. Majci je rekla da je zlobna i škrta nakon što joj je ova dala otkaz.

Dadilja je kasnije lokalnim medijima objasnila kako su joj majke znale davati ostatke mlijeka da ponese kući i ona bi ga pila jer boluje od anemije.

Komentara 1

NV
NV
13:59 21.09.2017.

Ovdje poštene domoljubne hrvatine sišu krv ostatku pokvarenih hrvata gratis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije