Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća u nesreći

Majka i dijete otrovali se plinom, srećom bez težih posljedica

trovanje plinom
Marijan Sušenj/PIXSELL
31.01.2011.
u 10:26

Majka i trogodišnji sin kupali su se u zatvorenoj kupaonici kada je počeo istjecati plin

ČAKOVEC - Majka i dijete otrovali su se plinom, srećom bez težih posljedica. Policijska uprava međimurska zaprimila je u nedjelju u večernjim satima obavijest da su na Odjel hitne medicinske pomoći Županijske bolnice Čakovec dovezene dvije osobe kod kojih se sumnja na trovanje plinom. Utvrđeno je da su se u Budinoj ulici u Šenkovcu oko 19 sati ugljičnim monoksidom otrovali trogodišnji dječak i njegova 24-godišnja majka, koji su se zajedno kupali u zatvorenoj kupaonici.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Međimurje plina koji su izmjerili koncentraciju ugljičnog monoksida od 56 do 70 ppm, a utvrđeno je i da je u kupaonici ponestalo zraka zbog prevelikog broja “potrošača” priključenih na cijevi u tako malom prostoru.

Kod djeteta je izmjerena previsoka doza monoksida u krvi, pa je zadržano na promatranju, dok je majka nakon pružene liječničke pomoći puštena na kućnu njegu.

Djelatnici Međimurje plina zablombirali su instalacije, a očevid na mjestu događaja uz sudjelovanje protupožarnog inspektora PU međimurske obaviti će se danas.

 

Ključne riječi

Komentara 4

BA
BandaZG
10:40 31.01.2011.

Opet vi plašite ljude s plinom pritom aludirajući u naslovu da se radi o zemnom/butan/propan plinu, a ne monoksidu.

PE
pekec
12:23 31.01.2011.

mrtvacka kola-a mama doma,sin na pomatranju-REPORTERU jesi ti ostal bez oxygen 2 ...???? ili oces paniku sirit

NI
Ninach
14:13 31.01.2011.

Ma ne plaše novinare ljude.Oni pojima nemaju kaj pišu! A tek ilustracija? O bože, jel su uopće novinari izašli na teren i vidjeli odn. pitali o čemu se radi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije