Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neopreznost
Povratak na članak

Je li majka kriva za stravičnu nesreću? Ovaj uznemirujući video je podijelio ljude

Jedni tvrde da je majka gurnula dječaka (vjerojatno kako bi brže prešao cestu), na kojeg je onda naletio automobil, a oni koji su na strani majke tvrde da je ono htjela povući dijete za rukav, ali nije uspjela

Komentari 13

DU
Deleted user
19:06 10.10.2018.

Jedini krivac je vozač koji nije stao. Odakle je majka mogla znati da će lik naletjeti i pokupiti dijete umjesto da stane na zebri.

VL
Avatar Zloćo Mlađi
Zloćo Mlađi
18:13 10.10.2018.

Krivo je vozač tu nema dileme.Pješački prelaz, prometni znak................

VL
DU
Deleted user
19:45 10.10.2018.

Cekajte, zar se u normalnom svijetu ozljeda pjesaka ne tretira kao- ubistvo!! Oavj je stao, to je ok. Ovaj drugi, kao prvo, pretice na pjesackome prijelazu, jer se vidi dolazeci auto iz suprotnoga smjera. Dakle, jedini krivac, po vise tocaka je automobil koji ne da ne staje na pjesackome, vec ide preticati, odnosno, obilaziti auto na - pjesackome. Taj treba odrapiti ovih nekoliko tocaka, i pozdraviti se sa vozackome, po zato predvidjenom periodu. Vjerovatno 2-3 godine.

VL
DU
Deleted user
17:57 10.10.2018.

Krivi su svi, majka koja je ocito rekla djetetu ajd sad, kriv je vozac koji je udario djete i naposletku kriv je i vozac koji je stao jer nije provjerio u retrovizor kakvo je stanje iza njega i da li je pametno da stane, ukratko mnogo neinteligentnih osoba na jednom mjestu

VL
DU
Deleted user
20:05 10.10.2018.

Kriva je majka jer joj je bilo teško prijeći tih nekoliko metara da ga sigurno prevede preko ceste.

VL
AS
antun sklepic
19:37 10.10.2018.

sve samo ovisi ko je dotični vozač uglavnom policija može napravit takav zapisnik da vozač nikako neće biti kriv već majka ili dijete.

VL
HO
hohohoho
22:35 10.10.2018.

Vozač ne samo da je kriv već je i idiot, samo idioti ne usporavaju i zaustavljaju vozilo na pješčkom prijelazu pogotovo ako je auto u traci do već stao. S druge strane, majka nije gurala dijete već je uočila opasnostt i zaustavila se al nije napravila ništa za dijete, "blokirala", jedna očajna reakcija. Jel priglupa ili motorički katastrofalna ne znam al ako je samo strah onda je to katastrofa. Imala je dovoljno vremena da ga zaustavi i povuče nazad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.