Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drastična kazna
Povratak na članak

Majka dobila prijetnje zbog fotografije sinova: Je li ispravno postupila?

Jedna majka iz Kanade odlučila je kazniti svoju djecu jer su bili nepristojni prema vozaču autobusa, a potom se svojom odgojnom metodom pohvalila na Facebooku

Komentari 5

DO
domxerex
20:59 12.03.2018.

Njezina djeca neće biti razmaženi banditi kao djeca nekih roditelja koji ne daju reći na svoje male kriminalce pa se svi poslije iznenadimo kako je "dobro dijete dobrih roditelja" ubilo nekoga.

VL
NI
Nikomah95
22:03 12.03.2018.

Ovi koji su protiv ovakve odgojne mjere, odgajaju buduće "shooter"-e u srednjim školama.

VL
SP
sputnik57
07:04 13.03.2018.

Majka je dobro učinila u ovom slučaju i primijenila je odgojnu mjeru. Djeca su naučila lekciju i sigurno se neće opet tako ponašati prema vozaču. A ove razne udruge koje previše štite dječja prava su i dovela do toga da dijete može za svaku glupost nazvati Plavi telefon, gdje vidimo kako se djeca iz osnovnih i srednjih škola mlate po ulicama i samo nam trebaju još oružani ispadi kao i u americi i postigli smo cilj. Prava djece treba štititi ali do određene mjere gdje se zna šta im je dopušteno a šta ne, da nebi imali djecu koja misle da im je sve dopušteno i da im se ne može ništa.

VL
MI
miki45
12:30 14.03.2018.

bravo tako treba dali oni koji prigovaru su bili u autobusu sa djecom svaka cast vozacima koji su jadnici jer nista nesmiju uciniti nesmiju istjerati iz autobusa svaka cast toj majci bravo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.