Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljna odgovorom iz bolnice
Povratak na članak

Majka beba: U 20 minuta djecu nije nitko obišao, odgovor sestre me pogodio

Zvali su me iz Sabora, iz Ureda predsjednice su poslali mail, no iz bolnice me nitko nije nazvao, kazala je majka

Komentari 33

ZN
Znam
00:45 29.01.2019.

Doktori i sestre u toj bolnici ne samo da rade svoj posao zaista rade profesionalno naj teze je roditeljima gledat svoje djete kad je bolesno tosam proso tamo sa svojim djetetom nismo htjeli ostavit djete samo platilismo krevet da supruga bude snjim ako u nekoj bolnici rade bolje ja neznam ali velika ljubaznost i od strane doktora i sesri stvarno sve pohvale vidio sam djecu vezane to mora bit da se ne ozljede jer su pod infuziju . Ministarstvo bi trebalo napravit zgradu sa apartmanima da jedan od roditelja moze bit sa djetetom .profesionalnost .usluge na najvecem nivou . Hvalaim

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
22:24 28.01.2019.

Ako se iritacija kože dobiva nakon proljeva, onda se ne čudim što Sabor zasjeda 3 dana pa tri mjeseca odmaraju... toliko proljeva....

VL
DO
doktorica
08:26 29.01.2019.

Pa valjda bi majci trebalo biti prioritetno da su joj djeca pod lij.nadzorom i da ih se pravilno liječi!A to svakako mogu na Infektivnoj Klinici,gdje rade naši iskusni liječnici i med.osoblje.A što se tiče pel.osipa mislim da je to minorno u ovoj situaciji kad se od gripe može i umrijeti,isto tako vezivanje je potrebno da se ne potrga infuzija .Dizanje tenzija,alarmiranje do Sabora i sl. je potpuno nepotrebno .

VL
OB
ObrenM
07:20 29.01.2019.

Prvi odgovor bolnice na sve optuzbe je bila najava tuzbe za slike djece u tisku,jer to nije snimila majka vec NN osoba.Slicno je u politici-ne istrazuje se krimen prozvanog,vec tko je to odao.

VL
VO
vorda400
07:40 29.01.2019.

Hvala svim vladama za ovakvo stanje u državi sad ljudi po doktorima i sestrama ali jednostavno ih nema dovoljno niti imaju materijala ne branim nikog ako je istina da su odj.bale majku da ih smeta dok piju kavu samo posjetite poreznu pa budete skužili da tamo jedino i piju kavu a studenti im slažu ormare i rješavaju papire sad su čak prebacili po općinama šaltere jer kao ovi su imali puno posla

VL
MA
mare100
09:05 29.01.2019.

Dizati tolike tenzije i biti nezadovoljan samo se jednostavno pokupiti sa par sličica u 20 minuta posjete i očekivati da drugi tiranu i rješavanju tvoje probleme apsurd.Vaditi se drugim djetetom i davati izjave po silnim novinama i tražiti gdje možešš slati pritužbe trenutno apsurd.Prioritet je svakog roditelja u tom momentu zbrinuti drugo dijete i ostati u bolnici i boriti se da tvoji anđeli dobiju najbolju njegu ovako sama sebi više šteti.Izjava iz bolnice me nitko nije kontaktirao već preko prijatelja da se javi u utorak.Pa ženo ti djecu si ostavila u tako lošem stanju u nedelju i nemaš pojma što je s njima meni tu nije sve kako treba.Mozete me osuđivati za ovo moje mišljenje,ali ja ko mama dok mi djeca nisu u redu ne bi imala vremena za ništa drugo nego da svoju djecu zbrinenm.

VL
BU
burza
10:23 29.01.2019.

Ova mama ako toliko brine o djeci neka upregne mslo i oca djece da ona moze biti sa njima u bolnici valjda nisu rodeni po duhu svetome

VL
IG
igorl
09:54 29.01.2019.

Pretpostavljam da prica ide ovako, kao i u slicnim bolnickim sustavima: vjerojatno imas 2 pelene dnevno po djetetu u budzetu, a ako trazis roditelja da donese mozes na sud jer si ga trazio. Prdnut i stisnut istovremeno je nemoguce.

VL
Avatar lola lola
lola lola
03:29 29.01.2019.

Zamisli...........a kad socijalna sluzba dodje nekome u stan I zatekne bebu zavezanu za krevet, prljavih pelena I s virozom, kakva bi onda bila reakcija? Roditelje se uvijek moze kriviti a bolnicu nikad. I da umru u bolnici, tvrdili bi daa su umrli od prirodnih razloga I da nema potrebe za istragom.

VL
NV
novo vriijeme
19:25 29.01.2019.

Zar nemaju nadzorne kamere u dječijim sobama.Ravnateljicu bi smjesta trebalo smjeniti, to je sasvim mali trošak a u bolnici neophodno. Uz slabu njegu beba , lijene i bezobrazne sestre katastrofa.

VL
Avatar javorko
javorko
07:33 29.01.2019.

zamisli njena djeca u bolnici a uuu jooj pa zamisli nitko ih ne obilazi a ona misli da ce svi sad skakati kako im ona kaze auuu drama

VL
LJ
ljeto90
09:31 29.01.2019.

Imam prijedlog da svi oni koji mole ispred ginekologije da krenu volontirati u dječije bolnice pa se ovakve stvari ne bi događale????

VL
DU
Deleted user
16:15 29.01.2019.

Svakih 20 minuta ih ni ona kod kuće ne obilazi...Što više priča, više se upetljava

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
05:14 29.01.2019.

HR zdravstvo po mjeri HDZ zlocinaca, Tu sektu treba ustavom zabraniti a njene poklonike bez milosti suditi.

VL
MA
marejelusic
00:16 29.01.2019.

Boze smiluj, se tim malim Andelima, koji pate od ljudskog nemara.

VL
TT
TTjac
01:03 29.01.2019.

Nikad u našem zdravstvu nije radilo više liječnika i nikad njihovi rezultati nisu bili jadniji. To zdravstvo bilo je jedan od naših zadnjih ponosa. Sada je ono naša sramota. Pa ti foleri ne samo da ne znaju svoj posao, već su bahati i bezobrazni bez ikakvog pokrića. Cijelo zdravstvo liči na kradeze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.