Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bullying u Varaždinu
Povratak na članak

Majka 13-godišnje djevojčice: 'Kći se počela rezati po rukama, pronašla sam i oproštajno pismo'

Ravnatelj kaže da zlostavljanoj djevojčici pomažu stručne službe

Komentari 14

AS
assssssstttii
19:27 01.03.2016.

Ja sam imao istu situaciju . Riješili smo tako da sam prvo zaprijetio malom "bully"-ju da će biti prijavljen pedagogu, psihologu, defektologu i ravnateljici a onda i policiji i da će mu početi tortura preodgoja. Dreknuo sam na njega i onda je prestalo mjesec-dva. Napomenuo sam to učiteljici. Kad se dogodilo idući put, otišao sam kod pedagoga i defektologa i pitao što su poduzeli prošli put. Ćudili su se o čemu ja to pričam. Tražio sam sastanak s roditeljem bully-ja i onda sam svima (pedagogu, učiteljici i defektologu) zaprijetio sudskom tužbom jer ništa nisu poduzeli i zaprijetio sam prijavom na najviši nivo. Bully je dobio ukor pred izbacivanje iz škole, a tretmani psihologa, pedagoga i defektologa su dali rezultat tako da je problem iščeznuo. Čudno je da se u gore opisanom problemu svi ograđuju. novinar ne navodi ime roditelja, ravnatelj se izvlači nekim prozirnim komentarima. kako več policija i inspekcija nisu pritisnuli odgovorne da se to riješi? Dosta čudni odnosi - počevši od novinara koji također sve prikriva.

VL
DU
Deleted user
17:52 01.03.2016.

to je lako srediti. da je to bila moja kcer ja bi mu otiso kuci I reko mu ocu, smiri ga ili cu ubiti I tebe I njega. pa hebi ga, kom opanci kom obojci. tu nema vise razmisljanja sto je dobro a sto zlo kad ti ovo neko uradi od djeteta.

VL
Avatar crnapantera
crnapantera
19:05 01.03.2016.

lijpea kazna onima koji su vrijedali,da kopaju na golom otoku kamenje i da nose od jedne strane na drugu i tako 24 sata,bez pranja i tusiranja,zatvoriti sve njih u jednu sobu i pustiti da se pomirisaju ,i to tako dva dana,pa ajmo opet iz pocetka ,dok ne nauce lekciju,i na kraj im dati da napiseju 100 stranica,i ja cu jednog dana imati dijete koje ce mozda smrdjeti ko ja sto smrdim danas.

VL
ST
Starotopoljanin
20:59 01.03.2016.

Te kretene bogatih tajkuna treba poizbacivati iz skole ,a nedozvoliti im da maltretiraju slabije i nejake,siromasne.da su takvi bili kod nas u razredu dobili bi batine da se nikada vise nebi sjetili progovoriti i nistiti nekome mladi zivot.treba te roditelje strogo kazniti,a tu djecu smjestiti u popravni dom.

VL
ZA
zajgorec
21:12 01.03.2016.

a zasto ne vele od kojih su to tajkuna djeca? pa nekih bude sve zajedno sram u gradu varazdinu i sire

VL
CV
cvitusa17
22:10 01.03.2016.

A zašto uopće dozvoliti da ti mali bogati izfrustrirani balavci napastuju druge učenike? Zašto izmještati dijete iz razreda zbog nečijeg neodgojenog? Zašto profesori ne riješavaju situaciju , ima stotinu i jedan način i na kraju, tko su ti roditelji koji tom balavcu dozvole da radi što hoće, zar misle da novac riješava sve? Već kad odgajaju problem neka ga odgajaju sebi a ne društvu, ili nebi bilo loše i njih preodgajati ako već nije prekasno. Zapravo, što uopće i može sustav ako dijete iz kuće ne nosi ništa pametno i ljudsko?

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:42 01.03.2016.

to su ove generacije domoljuba koje maltretiraju djecu sa vjeronaukom, dobili smo psihopate i serijske ubojice kao u americi

VL
OS
osica
17:38 01.03.2016.

"Je li danas toliko teško ili nemoguće upisati dijete u drugu osnovnu školu, ili bar u drugi, paralelni razred, onako tiho , diskretno roditelji i škola " ? Ovako su je obilježili i izložili ionako načeto djete sudu javnosti, medijaa pa idjece koja se kratko primire, pa nastave po staru. Jesmo li tom djetetu pomogli ili odmogli, sesmo li je kao društvo zaštitili ?. Ravantelj, roditelji, ministarstvo, liječnik školske medicine imater pune ruke posla. Vjerujem da vam znanja ne manjka, ali neka još bude i volje za dobrobit ove djevojčice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.