Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ HGSS SPREMAN POMOĆI
Povratak na članak

Majci malene Danke uzeli mobitel na vještačenje, procurila snimka nadzorne kamere dvije minute nakon nestanka

"Na snimci se vidi da je majka s djecom prošla ulicom. Desetak minuta kasnije došao je i otac. Desetak minuta kasnije stigla je i policijska patrola. Nadam se da će uskoro pronaći djevojčicu", kazala je vlasnica kamere za srpski medij.

Komentari 4

Avatar utunelu
utunelu
08:18 28.03.2024.

kako može imati netko kameru u dvoristu ,u Srbiji ne postoje ogranicenja snimanja?

VL
JF
Jure_Francetić
17:45 27.03.2024.

Pohvalno od naših HGSS-ovaca što su se u kratkom roku stavili na raspolaganje i spremni su i željni pomoći u nevolji. No pomalo me čudi da od mnoštva srba koji uvijek nešto komentiraju na ovom portalu, te koji inače vri od mase njihovih komentara o svemu i svačemu a obično u negativnom kontekstu vezanim za bilo što povezano uz Hrvatsku, da za ovakvu gestu nisu pronašli prave riječi? Ostadoste bez riječi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.