Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje potraga

Mafijaški obračun u Ljubljani? Upucao muškarca nasred ulice pa pobjegao

Slovenija policija
Goran Stanzl/PIXSELL
21.01.2023.
u 10:30

Prema dosad poznatim informacijama, počinitelj je muškarac, visok oko 170 cm. Bio je odjeven u tamnu odjeću, lice mu je bilo maskirano, a na glavi je imao crnu kapu, izvijestila je policija koja traži napadača

U Ljubljani je jučer iz vatrenog oružja ubijen muškarac. Policija je na mjestu događaja zatekla teško ozlijeđenog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda ubrzo preminuo.  "Prema dosad poznatim informacijama, počinitelj je muškarac, visok oko 170 cm. Bio je odjeven u tamnu odjeću, lice mu je bilo maskirano, a na glavi je imao crnu kapu", rekla je Aleksandra Golec, predstavnik za odnose s javnošću PU Ljubljana, javlja Zurnal24.si.

Navodni počinitelj je pobjegao s mjesta događaja. Policija je pozvala sve koji bilo što znaju o ovom događaju da se jave policiji.

Prema našim neslužbenim informacijama 24ur, stradali je 34-godišnjak iz Ljubljane, koji nije bio slučajna meta jer je na njega pucano još u travnju 2020. godine. Tada je bio naoružan i uzvratio je vatru. Policijski službenici su na licu mjesta pronašli veću količinu novca. Prema izjavama očevidaca, muškarac je navodno upucan ispred maloljetnog djeteta. Maskirani počinitelj navodno je dugo čekao ubijenog muškarca na ulici.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar barba_barba
barba_barba
15:23 21.01.2023.

Sa 170 cm je 100% fetivi izvorni SLO

Avatar R2D2
R2D2
18:13 22.01.2023.

Baljkanjsko-sljovenski hendikepi

PO
poluprovokator
10:52 21.01.2023.

Ime i pdezime žrtve?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije