Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VENEZUELA
Povratak na članak

Maduro zatvorio granicu s Brazilom: Guaido krenuo prema granici s Kolumbijom

Venezuelski predsjednik Nicolas Maduro naredio je u četvrtak zatvaranje kopnene granice s Brazilom i zaprijetio zatvaranjem granice s Kolumbijom kamo je krenuo oporbeni vođa Juan Guaido kako bi dopremio američku humanitarnu pomoć

Komentari 6

SA
samobalic
11:24 22.02.2019.

Nedaj u svoju drzavu Maduro,jer americe ti uvesti "demokraciju",kao u Libiji,Iraku,Afganistanu,oni ceti opljackati naftu,i tako uvesti"demokraciju",i"osloboditi Vezuelanski narodod "dikatora",vec vidjeno desetolecima po svjetu.

VL
NE
Neo001
09:46 22.02.2019.

Maduro je ostavio otvorene granice za hrvatske komunjare. Postoji velika bojazan za napuštanjem zemlje komunjara u obećanu komunističku zemlju. Treba obnoviti flotu Jugolinije zbog masovnog interesa.

VL
VJ
vjaceslav
10:25 22.02.2019.

tako je, zatvori sve granice i izgradi socijalizam u neprijateljskom okruženju - tierra y libertad! viva villa! viva la revolution! viva comandante maduro! yankee go home!

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
05:31 22.02.2019.

Idemooooo.Ludilo..kreceeeee

VL
PL
@ploto@
07:27 22.02.2019.

Citat: " Ranije je oporbeni vođa Juan Guaido, kojeg je pedesetak zemalja priznalo privremenim predsjednikom "............. daleko najbolji primjer kako su SAD razorile međunarodno pravo,a ostale države ,njihove pudlice bolje niti ne spominjati.Proglasili su za predsjednika Venezuele umjesto izabranog,agenta CIA.Nedavnoo u Ukrajini namjestili svoje agente Yatsenjuka i Porošenka.Okupaciju nazovaju demokracijom.Dobar smisao za humor imaju,samo što je humor kiseo jer su posljedice njihovog krimniala diljem svijeta zastrašujuće.To rade u svim državama gdju su izveli državne udare.I nije ih sram.Doslovno govore drugima da ne mogu imati svog predsjednika,nego će ga oni izabrati.Što je previše,previše je.

VL
40
402
07:24 22.02.2019.

Gdje su god komunisti na vlast tu narodu ,,ne treba humanitarna pomoc,,.????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.