Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedska pomoć
Povratak na članak

Mađarski ledolomci stigli u Vukovar, razbijat će led na Dunavu

Ledolomci u razbijanje leda uvijek idu u paru kako bi jedan drugoga mogao izvući ili pomoći ukoliko se ukaže potreba.

Komentari 4

GC
gasovi_celog_fudbalskog_tima
22:37 11.02.2012.

Srpsko, inače kvalitetnije novinarstvo, u ovoj romantično-ledenoj avanturi nalazi sasvim drugačije atribute o kojima \"novinari\" večernjeg lista ne pišu: \"Angažovanje ledolomaca košta tri miliona dinara dnevno\", - današnji blic.

VL
MA
marras85
23:42 11.02.2012.

U neka davna vremena bili smo Pojam za Madjare a sad nismo u stanju sami Razbiti Led na Dunavu, Savi i Dravi.

VL
EM
emac
23:59 11.02.2012.

bila je angažirana i vojska koja je minobacačkim i avionskim bombama gađala korito Dunava, korito su gađali, zanimljivo...

VL
AG
Agramer198
16:58 12.02.2012.

OK, zašto RH nema ovakve ledolomce? Zato kaj su preskupi za održavanje, mađarski su ledolomci iz 50-ih (ne iz 60-ih kak piše u članku) iz doba velike zime 1956 kada se Dunav zaledio... Do sada su bili korišteni svake prijestupne i mislim da nam je u svakom slučaju jeftinije \"unajmiti\" mađarske nego držati svoje.. @marras85 A u neka još davnija vremena smo bili za njih dno-dna tak da tu vrijedi ona \"tko je gori sad je doli\" i obrnuto...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.