Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Zagrebu
Povratak na članak

Madina Hussiny, 6-godišnja migrantkinja koja je poginula na granici, mogla bi dobiti svoje dječje igralište

Policija je Madinu, Madininu majku i njezinih petero braće i sestara odvela natrag do granične crte i naredila im da slijede prugu do Šida

Komentari 3

Avatar gorilla_glue
gorilla_glue
11:08 21.11.2022.

lol. centar za mirovne studije, bivse radno mjesto tomaseviceve koleginjice, a danas saborske zastupnice, sandre bencic. svemu predsjedava rada boric. i onda drugarka selma umjesto da se pravi blesava, jos i izjavi ‘ovo je politicki zahtjev’. sjecate se kako je tomasevic zajedno s bencickom tijekom kampanje govorio ‘nas ne zanima ideologija, samo delat, delat, delat’? hahahaha. ne brinite, komentar ce biti cenzuriran. za vase, a i moje dobro. pfffff

VL
SP
Stari panj
20:20 21.11.2022.

Jesu li nazvali i jedno igralište po djeci poginuloj u Domovinskom ratu? Ili onoj curicu poginuloj u potresu?

VL
TI
Tinček
16:22 21.11.2022.

Kakve su to gluposti? Po takvom kriteriju dodjele imena, nemamo dovoljno ulica. Koliko je hrvatske djece stradalo zbog politike?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.