Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ORBAN ODMRZNUO CIJENE

Mađari sad kupuju gorivo u Hrvatskoj: Na pedesetak litara goriva uštede oko 16 eura

19.01.2023.
u 06:36

Inflacija je najveća u EU, Orbán to pokušava kompenzirati povećanjem mirovina za 15% i 13. mirovinom, kaže Erno Barics iz Pečuha

Komentara 27

Avatar Svračak
Svračak
06:55 19.01.2023.

Što je sada ovo? Ljetos su naši kritičari svega i svačega hvalili Orbana kako se brine za Mađare.

DU
Deleted user
06:55 19.01.2023.

Tzv. tank turizam je notorna pojava u pograničnim zonama, a naročito je znan duž njem. - poljske granice gdje vlasnici njem. pumpi imaju stalne glavobolje zbog nižih cijena "preko". Bio čak slučaj Slovenije, koja desetak god. po stjecanju samostalnosti lukavo postavljala niže cijene goriva od Italije pa su mnogi dolazili iz graničnog područja u Sloveniju "natankirati" (time i punili slov. proračun nauštrb talijanskog). Pa su čak jedno vrijeme Talijani dopustili posebne niže cijene goriva na postajama u graničnom području, kao "kontramjeru". U slučaju Mađarske, silne pohvale je dobivao Orban od naših "tvrdunac" desničara - kao uzor kojem se treba težiti, vodi brigu o svom narodu i slične fraze. A vidi sad...

Avatar IIII4
IIII4
08:40 19.01.2023.

Meni su ovdje neki pričali o nekakvim gepecima punima kobasica i sireva koje kakti kupuju u Mađarskoj. Ako je njima sir po preko 80 kuna i kobasice po preko 100 kuna jeftino, onda neka to i dalje kupuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?