Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHVAĆENI SU
Povratak na članak

Mađar i Hrvat posjekli i ukrali 635 stabala, napravili štetu od 50.000 kuna

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku biti će podneseno posebno izvješće, i to protiv 36-godišnjeg mađarskog državljanina zbog krađe, a protiv 47-godišnjaka zbog poticanja na počinjenje ovog kaznenog djela.

Komentari 3

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
22:40 15.07.2020.

78 kuna po stablu. Nije li to besramno ništavno?

VL
NE
nečešrazbojniče
22:31 15.07.2020.

Koliko drva moraju srušiti da bi napravili štete kao jedan Sanader, Vidošević, Merzel, Bandić, Mamić, Vrdoljak, Taritaš, Kutle, Horvatinčić, Todorić ... umorio sam se, dalje sve znate.

VL
Avatar mliniski
mliniski
14:49 15.07.2020.

U članku su najvažnije godine starosti i državljanstvo kao da rješavate prijem u državljanstvo a ne o kriminalcima koji imaju svoj identitet e da, identitet im štiti država,. Ni slova o oštećenom državljanu i starosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.