Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVEĆANJE KAPACITETA
Povratak na članak

Macron upozorava na rizik od "sukoba" nakon iranske najave obogaćivanja uranija

Iran je u ponedjeljak obavijestio Međunarodnu agenciju za atomsku energiju (IAEA) o uvođenju plana za povećanje kapaciteta obogaćivanja uranija tako što će povećati broj centrifuga.

Komentari 4

GV
golub Vaso
23:51 05.06.2018.

satanjahu može imati N bombi koliko hoće, njega nitko ne pita, jer je izabrani narod u pitanju

VL
ZA
Zapadnjak
23:46 05.06.2018.

europa se pokunjeno povlaci pred diktatorom klerikom vjerskim fanatikom koji zagovara medunarodni dzihad, ovo je sramota za nas kontinent i te famozne europske vrijednosti...

VL
MX
Mister X
01:26 06.06.2018.

,Nekoliko sati ranije Netanyahu je kazao da je cilj iranske odluke "uništiti Izrael". Nije cilj Irana bojati se super atomskim i modernim naoružanjem Izraela koji bez problema sve sređiva koji progovore samo ustanove da su Izraelci bili i ostali jedini jedini neprijatelji svima u njihiobvom okruženju ! Izrael zna kako se to radi kad te djeca napadnu sa kamenčičima i viču parole ubiješ 60-setak "200 izranjavaš polomiš kosti . Mrtva djeca palestinaca su dobra djeca . Dobro istina nakon toga brača poginulih izudaranih poztvaranih roditelji stričevi dobiju volju da i oni nekoga kolju ,, Dobro Izrael je sredio , dao srediti jakim dečkima sa zapada da ih on ne napada .. Da se Izrael ne boji i ne sekira netko je sredio Sadama Gadfija, a Assda poslo u kameno doba . Irance ubija jer se bore u Siriji protiv terorista , Ostao je samo država Iran - "prijatelj Putina" šta je to za Izrael napasti 8o miljuna "neprijatelja" Kad ima prktički Amerikuj a i cijeli NATO za prijatelje savjetnike i pomagaće sveznike ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.