Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SAD-U
Povratak na članak

Macron se požalio Bidenu: Vaše subvencije su super agresivne za naše tvrtke, žao mi je što sam tako izravan

Macron je stigao u Washington u drugi državni posjet od preuzimanja dužnosti 2017., za koji su i prije njegova početka francuski dužnosnici najavili da će se suprotstaviti Joeu Bidenu vezano uz subvencije iz ovog zakona.

Komentari 3

VI
vidum
07:40 01.12.2022.

Bogu hvala da nisam jedini koji o ovome govori. Kao vlasnik OPG-a, odrekao sam se poticaja jer to doživljavam jednim od najvećih zala od postanka svijeta. Američke (a i zapadnoeuropske) subvencije toliko su visoke da su potpuno ugušile proizvodnju u siromašnim zemljama koje ne mogu subvencionirati svoje proizvođače. Američki uzgajivači pamuka, za svoj proizvod ne moraju dobiti ni cent, a mogu dobro živjeti od subvencija. To je dovelo do potpunog prestanka uzgoja pamuka i povećanja problema gladi u afričkim zemljama. Najgore u svemu je što Amerika subvencionira svoje proizvođače tuđim (uglavnom kineskim) novcem.

VL
DU
Deleted user
08:22 01.12.2022.

Dijelim već dugo vremena mišljenje s gosp. Macronom. Nažalost neki to ne žele vidjeti jer su zasljepljeni proameričkom propagandom, ali već ova zima će dizerficirati i dokazati da je gosp. Macron u pravu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.