Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVAZIJA NA UKRAJINU
Povratak na članak

Macron osudio Rusiju i poslao poruku neutralnim zemljama: ''Oni koji šute pridonose novom imperijalizmu'

Zapadne sile nadaju se iskoristiti okupljanje u sjedištu UN-a ovaj tjedan kako bi uvjerile neutralne države da pritisnu Moskvu. Macron je govor završio ističući ograničenja Rusije.

Komentari 11

BE
Beyonder
09:22 21.09.2022.

Pa tako je i švicarska šutjela za vrijene ww2 dok su "čuvali" nacistički plijen u zlatu

VL
SJ
Sivi_Jastreb
23:53 20.09.2022.

Dobro odkud Francuska na onom otocicu blizu N Zelanda od kud ona tamo zna li netko odgovorit. .Pa onda u Libiji rusit Gadafija to je napravija mali Nikolica..Od kud Engleska na vratima Argentine na Malvinskin otocin jako cudno.

VL
XA
xaron
07:24 21.09.2022.

…pridonose novom imperjalizmu…. Ne govori o starom imperjalizmu čiji je dio i Francuska. Dakle , novi imperjalizam je loš, a stari je dobar.

VL
Avatar bokolo
bokolo
02:32 21.09.2022.

Oni koji šute? Na primijer Izrael.

VL
DU
Deleted user
23:43 20.09.2022.

Francuska polako ali sigurno uzima vodeću poziciju u EU, nijemci kao da su obezglavljeni bez ruskog plina

VL
PR
prajdali100
08:35 21.09.2022.

Gle čuda,Francuzi govore o imperijalizmu i kolonijalizmu ! Svašta.

VL
DU
Deleted user
01:51 21.09.2022.

pogledajte tko su najzaduzenije zemlje svijeta i bit ce vam sve jasno, naime sve do jedne su protiv rusije. ja ne ocekujem da one okrenu plocu jer plocu koju vrte, vrte vec 50 godina. boje se za svoje pozicije i svoje stolice i svoj uticaj. sve su to bivse kolonijalne sile koje sad prosipaju moral i pravdu. vakcina za kovid vam sve govori, naime svijet ima strogo regulirane zakone u vezi sa proizvodnjom i kontrolom ljekova u sta spadaju i vakcine . ako je rusija prva u svijetu s pravom ili ne nije bitno izbacila sputnjik vakcinu suprotno odredbama o regulaciji ljekova zasto su se najvece zapadne farmaceutske industrije samo prikljucile i zaobisle vlastite stavove i zakone? jedan je odgovor- novac, samo im je novac bitan. mogli su reci mi necemo koristiti sputnjik a na nasu vakcinu ce trebati pricekati jer se trebaju provesti strogi i mnogobrojni testovi. ne, ne, ne, ne trebaju jer bi im u tom slucaju umakle milijarde dolara. makron ni ne moze da prica nista drugo , lopov obukao haljine suca. ja razumijem i ukraince i ruse pokusalo se mozda dogovoriti ali nije islo iz ovog ili onog razloga nije vise bitno jer oba dvoje imaju pravo ali sta je sa nama kakva su nasa prava u tome?

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
08:23 21.09.2022.

Vodstva neutralnih država nisu luda da se upletu u kolo koje im samo štetu može donijeti. Štoviše, neutralnost im sada donosi superprofite i benefite. Kamo sreće da smo mi neutralni.

VL
DU
Deleted user
07:25 21.09.2022.

Haha pa ceo svet je neutralan koga briga za Nato i Rusiju. Sramota da Francuska igra kako Vašington naredi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.