Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TERORISTIČKI NAPADI U NICI
Povratak na članak

Macron islamistima: Nećemo odustati od svojih vrijednosti

Zbog serije terorističkih napada u Francuskoj stanje pripravnosti podignuto je jučer na najveću razinu.

Komentari 10

KU
Kultura
07:45 30.10.2020.

Prije ili kasnije doci ce do globalnog sukoba muslimana i krscana. Islam je agresivan i nece bit drugog nacina da ga se sprijeci.

VL
PS
PLETER S PLIVE
07:21 30.10.2020.

Prije nekoliko dana ubijen je još jedan Hrvat u Bugojnu. Mediji izbjegavaju ovu temu. Zašto?

VL
IB
istinaaa___boliii
07:53 30.10.2020.

Zanimljivo, ni jedna muslimanska organizacija se ne buni protiv ovakvih postupaka njihovih pripadnika, a zna se , sutnja je znak odobravanja, pa kad jednog dana sve teroriste izjednace sa svim muslimanima i u nemuslimanskim zemljama zabrane muslimansku teroristicku religiju, svi ce im biti krivi.

VL
IK
Ikonoklast
07:26 30.10.2020.

Samo je jedno je rjesenje. Napraviti im isto ono sto su 1962 napravili Alzirci, tj...potirali sve europljane nazad u Europu, tzv. Pied-Noirs, koji su cinili 13 % stanovnistva. Samo nece. Nedaju ne vladine udruge financirane od...

VL
BF
bf22
11:53 30.10.2020.

Ah ta multikulturalnost....

VL
SI
sisavac
07:36 30.10.2020.

pa ajd franceki onda vratite svoju legiju, svoje plaćenike, iz afrike, gdje uvodite svoj red. što je, u čemu je problem, tek kad vas netko po glavi tuče onda boli? ne boli kad vaša ekipa juri po africi, ubija koga stigne? što vas briga tko napada vladu koja vama daje beneficije? to je oporba, tako ste za asadovu oporbu naoružanu protutenkovskim oružjem, nazivali oporbom, a pokušaje zaustavljanja napada na policiju nazivali režimskim krvoločnim napadom na oporbu. malo se često zamjenjuju teze, uzroci i posljedice. za sve što se događa sad, počeci su davno davno krenuli. kako smiriti stanje? pa teško. netko jednostavno ne dopušta vrijeđanje na vjerskoj osnovi, a netko se izruguje svemu i to naziva slobodom izražavanja. s tim da u toj slobodi izražavanja de dopušta propitkivanje holokausta, to je kazneno djelo, uopće javno sumnjati u brojke, strahote. ali u toj slobodi izražavanja jednoj drugoj skupini se može sve. pa odlučite se, ili svima dopustiti sve, sve nek bude podložno javnom diskursu, ili sve nek bude tabu tema, zabranjena.

VL
ĐU
Đubrenakvadrat
07:48 30.10.2020.

Nema boga. Ahahaha. A sada očekujem salve prijetnji, uvreda, minusa, blokada. Nemojte me razočarati.

VL
DU
Deleted user
07:40 30.10.2020.

Ljudi su svašta spremni napraviti u ime boga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.