Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala u španskom

Maca Tilly po noći je ispala kroz prozor, nema je šest dana

Tilly
Foto: Privatni album
1/5
09.06.2015.
u 14:47

Obišao sam tri kvarta, nahranio puno maca, ali nijedna nije moja ljepotica

Maca Tilly ispala je kroz prozor stana na 2. katu zgrade u Španskom. Njezin vlasnik obišao je tri kvarta, zalijepio stotine plakata, obavijestio sve koje je znao, ali svoju ljubimicu nije pronašao.

- Nema je već šest dana i očajan sam. Ostala je sjediti na prozorskoj dasci, a ja sam zaspao. Kad sam se pred jutro probudio, znao sam da nešto nije u redu. Tilly nije bila na meni, a nije više bila ni na prozoru - priča Mario Kozić. Odmah je sišao pored zgrade, no macu nije pronašao.

- Tilly je kod mene godinu dana, kao malo mače pronašao sam je pored kafića. Othranio sam je, a ona mi to vraća svojom ljubavlju - kaže Mario. Dodaje kako je imao više poziva, na svaki se odazvao, no niti jedna maca koju je išao gledati nije bila njegova Tilly. Sve je nahranio i napojio, a nada se da će uskoro pronaći i svoju sivu ljepoticu.

Tilly ima prepoznatljivu malu bijelu mrlju na vratu, a njezin vlasnik i dalje čeka pozive na 098/91-73-296

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
06:00 10.06.2015.

ta više nebu delala kvara kod suseda u dvorišču

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
06:04 10.06.2015.

Jesi ti nju sterilizirao? Ako nisi, Tilly je otišla u potragu za mačorom i ni sam Bog ne zna hoće li se vratiti

MG
marko.glasnovic.507
12:12 10.06.2015.

boze sacuvaj sta objavljuju "ozbiljne dnevne novine"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije